Porodično zimovanje

Ceca stigla na Kopaonik: Odmor sa decom i prijateljima! (FOTO)

Iako Ceca retko kad boravi na odmaralištima u jeku sezone, jer nije ljubitelj velike gužve, ovoga puta napravila je izuzetak kako bi što više vremena provela sa Veljkom i Anastasijom
Celebrities
17:14h Autor:
Ceca stigla na Kopaonik: Odmor sa decom i prijateljima! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, nakon novogodišnjeg koncerta u Kruševcu, uputila se na Kopaonik, gde će nekoliko dana biti na odmoru, koji joj je preko potreban.

Folk zvezda na planinu je stigla sa bratom Milanom Marinkovićem, od koga se bukvalno ne razdvaja, a ekipa Kurira ispratila je njen dolazak.

Ceca i Brena u svađi: Pevačice se zavadile zbog novogodišnjeg nastupa!

Ona se malo namučila dok je izlazila iz džipa jer je bila u čizmama s visokom potpeticom i plašila se da se ne oklizne na ledu, pa ju je rođak pridržavao za ruku i pomogao joj da se popne uz stepenice.

Iako Ceca retko kad boravi na odmaralištima u jeku sezone, jer nije ljubitelj velike gužve, ovoga puta napravila je izuzetak kako bi što više vremena provela sa svojom decom Veljkom i Anastasijom, koji sa društvom borave na najpoznatijem srpskom skijalištu.

Ovako je Anastasija Ražnatović dočekala Novu godinu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačicu je na Kopaoniku takođe sačekao dugogodišnji prijatelj Dragan Marković Palma sa suprugom, koji više od 20 godina skija na ovoj planini.

Ne sumnjamo da će se Ceca odmoriti, a ujedno i dobro provesti, pošto je okružena porodicom i prijateljima.

Inače, pevačica je jedva dočekala da uživa na svežem vazduhu i napuni baterije pred veliki koncert u Nišu, koji će održati za pravoslavnu Novu godinu.

Ceca o sinu Veljku: Evo šta je nasledio od oca Arkana!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs