Ludi svet poznatih

Skupoceni đavolji osmeh: Proteze od zlata i dijamanata

Madona, Rijana i Keti Peri su odlučile da svoje osmehe zamene čeličnim rešetkama prepunim dijamanata
Celebrities
02:54h
Skupoceni đavolji osmeh: Proteze od zlata i dijamanata
Foto: AP, Beta
1 / 11 Foto: Reuters

Trend, ako se tako može nazvati, šljaštećih proteza među pop princezama doživeo je svoju kulminaciju na dodeli MTV Video nagrada, kada se ovim neobičnim nakitom Madoni (Madonna) i Rijani (Rihanna) pridružila Keti Peri (Katy Perry). Perijeva se na ovaj potez odlučila kako bi promovisala novi singl Roar, što u prevodu znači urilk ili rika, tako da je dijamantske čeljusti pratio i leopard autfit.

Pre samo manje od nedelju dana Madona je svoje zube optočene zlatom pokazala u Rimu, a Perijeva je uspela da je nadmaši u broju dragulja.

Za svoj "dijamantski" osmeh Perijeva je platila više od 1.000 dolara, a dizajnirao ga Pol Vol (Paul, The Ice Man,Wall) poznati dizajner nakita za slavne.

Nedavno se na svom Instagramu i Rijana pohvalila fotografijom na kojoj jezikom prelazi preko gornjih zuba "uvezanih" zlatnim lancem, dok su donji zubi dobili "kape" od ovog skupocenog materijala.

Dodelom nagrada, koja je održana 25.avgusta u Bruklinu, dominirali ludi kostimi i scensko ponašanje koje bi trebalo da je zabranjeno za mlađe od 18 godina. Majli Sajrus (Miley Cyrus) se najpre pojavila u Dizni inspirisanom bodiju, a zatim u vešu u kom je provokatitovno skakutala i uvilaja se. Lejdi Gaga (Lady Gaga) je svojim performansima dala dozu umetničkog izražavanja, pa se pojavila kao veštica, morska sirena i časna sestra.

Ipak, trebalo bi pomenuti da je Selena Gomez zablistala u veoma elegantno seksi Versaće (Versace) haljini boje noći, dok je Rita Ora došla u venčanici. Pobednik večeri, Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) se odlično zabavljao bez pratnje supruge, Džesike Bil (Jessica Biel), a Tejlor Svift (Taylor Swift) se tokom preuzimanja nagrade obratila svom bivšem dečku, Heriju Stajslu (Harry Styles) iz grupe One Direction, kome je poručila da je inspirisao pobedničku pesmu. Heri je za to vreme flertovao sa neobično mirno Rijanom (Rihanna).

Kako je to sve izgledalo pogledajte u galeriji:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs