Definitivno kraj

Razveli se Monika Beluči i Vensan Kasel

Iako važe za jedan od najcenjenijih i najintrigantnijih glumačkih parova, uspeli su da se rastanu bez znanja medija, što je veći šok od samog razlaza
Šuška se
22:06h
Razveli se Monika Beluči i Vensan Kasel
Foto: Reuters

Vensan Kasel ( Vincent Cassel) i Monika Beluči (Monica Bellucci) su se rastali nakon 14 godina braka, navode brazilski i francuski mediji. Vest o razvodu potvrdio je glumičin portparol.

Francuski zavodnik Kasel (47) i poslednja italijanska diva, Beluči (49), pre njene prve klape sa Emirom Kusturicom su se nalazili u Riju, u kom su navodno snimali film. U jednom trenutku Monika je sa njihove 2 ćerke napustila Brazil, a šta se desilo za sada niko tačno ne zna.

Glumica je 2011. godine izjavila da ne bi imala ništa protiv da je suprug prevari ukoliko bi bili razdvojeni najmanje dva meseca.

"Strast možete osetiti prema najgorem čoveku na svetu. Ali to nema veze s partnerstvom i životom. Važniji su poverenje i sigurnost da će vaš partner biti uz vas kada je to potrebno. Mislim da je Vensan veoma seksi. Važno je na taj način razmišljati o svom suprugu. Ali, on nije normalan muškarac. Ponekad ga toliko volim, a ponekad bi ga najradije ubila", izjavila je glumica tada.

Par, koji je snimio 9 filmova zajedno, počeo je da se zabavlja davne 1996. godine i do sada su retko bili gosti žute štampe, iako se u nekoliko navrata pisalo o mogućem rastanku. Verujemo da će više informacija "procureti" u skorije vreme, a do tada nam ostaje samo da nagađamo. Da li je Vensan zamenio Moniku sa mlađim modelom, kao što je to uradio Džoni Dep (Johnny Depp) nakon 14-godišnje veze sa Vanesom Paradi (Vanessa Paradis) ili je Monika ta koja je rešila da je vreme za promene, ostaje da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs