Oporavlja se

Marinko Madžgalj odbio lečenje u Nemačkoj: Prepustio se srpskim doktorima!

Lečenje je nastavio u Srbiji, a koristiće i tradicionalnu i alternativnu medicinu, otkriva izvor
Celebrities 27.10.2015. - 15:03h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Marinko Madžgalj, koji boluje od raka pankreasa, nije hteo da ode u Nemačku na lečenje, već je svoju borbu za ozdravljenje prepustio doktorima u Srbiji.

 

On je počeo da koristi i alternativnu medicinu i svakim danom mu je sve bolje.

 

Dirljiva poruka za Marinka Madžgalja: Da nam se vratiš što pre!

 

Glumac i član grupe Flamingosi letos je imao dve operacije pankreasa u KBC Bežanijska kosa, od čega se uspešno oporavlja.

 

"Marinko je nabacio nekoliko kilograma koje je izgubio poslednjih meseci. Prijatelji su ga savetovali da ode na pregled kod čuvene doktorke Nadežde Basare, jedne od najvećih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj i Evropi, ali je to odbio. Lečenje je nastavio u Srbiji, koristiće tradicionalnu i alternativnu medicinu. Dobro je podneo terapiju i oseća se bolje", kaže izvor Kurira blizak glumcu.

 

Inače, doktorka Basara je pomogla voditelju Dejanu Panteliću, koji je takođe bolovao od karcinoma, ali se Marinko odlučio da pokuša da se na drugi način izbori sa svojim problemom.

 

Isidora Bjelica ponovo u Švajcarskoj: Ne dam Pajkiću da umre zbog mene!

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Marinko trenutno kontaktira samo s nekoliko kolega. U poseti mu je bila Dubravka Mijatović s njihovom ćerkom. O njemu najviše brine devojka Lana, koja se ne odvaja od njega. Glumac je dobre volje i veruje da će iz bitke izaći kao pobednik", zaključuje naš sagovornik.

 

Pozvali smo Marinka, ali se nije javljao. Pre nekoliko meseci oglasio se na Fejsu.

 

"Hvala vam na svakoj napisanoj reči i željama za brzo ozdravljenje. Potrudiću se da što pre zaigram na sceni, stanem pred filmsku i TV kameru i ponovo budem sa svima vama. A i zapevam! Voli vas sve vaš Maki", napisao je glumac u statusu na društvenoj mreži.

 

Dubravki Mijatović pozlilo: Otišla da poseti Madžgalja, evo šta je zatekla!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...