Detaljne analize

Isidora Bjelica ponovo u Švajcarskoj: Ne dam Pajkiću da umre zbog mene!

I dok danima vodi bitku sa opakom bolešću, Isidora Bjelica ističe kako joj je u tim trenucima najveća podrška porodica, koja je uz nju sve vreme
Vip priča
15:12h Autor:
Isidora Bjelica ponovo u Švajcarskoj: Ne dam Pajkiću da umre zbog mene!
Foto: Facebook / Isidora Bjelica

Spisateljica Isidora Bjelica ponovo je otputovala u Švajcarsku, kako bi uradila dodatne analize, na osnovu kojih će se videti u kojoj fazi se trenutno nalazi tumor od kojeg boluje.

Iako je više od mesec dana provela na klinici gde je tim doktora pokušavao da je spase, ona zbog nedostatka novca nije mogla da primi sve terapije koje su joj oni prepisali, prenosi Hello.

"Moram u Švajcarskoj da uradim dodatne analize na osnovu kojih će doktori znati šta i kako dalje, jer bez detaljnih rezultata ne mogu da predvide. Skupila sam novac makar za to, tako da ću, kada se vratim, znati šta me još čeka i koliko mi novca treba", kaže Isidora.

I dok danima vodi bitku sa opakom bolešću, Isidora Bjelica ističe kako joj je u tim trenucima najveća podrška porodica, koja je uz nju sve vreme.

Hrabra Isidora Bjelica prkosi bolesti: Stanje gore nego ikad, smisao za humor nepromenjen!

Foto: Facebook / Isidora Bjelica
Foto: Facebook / Isidora Bjelica

Osim toga, ona u ispovesti dodaje da njen suprug Nebojša Pajkić želi sa njom da ode u smrt, ali da ga ona na sve moguće načine odgovara od tako sulude ideje."Svaki čovek je sam i sam mora da umre. Samoća u telu je teška i zato skoro svako traži srodnu dušu. Unutar romana je i kolumna mog supruga u kojoj piše da će postupiti kao Anica Savić Rebac, koja se ubila kako bi bila sa svojim mužem Hasanom. Ma koliko ljudi koji se beskrajno vole u isto vreme žele da odu na onaj svet, ovaj roman sam napisala da pokušam da ga ubedim da ne imitira Anicu", rekla je Isidora.

Podsećanja radi, Isidori se i nakon operacije karcinoma na jajnicima vratila bolest. Po treći put ona bije bitku sa istom bolešću, uverena da će ovog puta dobiti rat. Da li je na dobrom putu da trijumfuje nad opakom bolešću, Isidora će saznati ovih dana.

Odvojite pola sata i zaštićeni ste dva meseca: Japanski lekar objasnio kako da sprečite rak!

Foto: Fonet
Foto: Fonet
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs