Rođendan

Neda Ukraden napunila 65 godina: Slavlje u krugu najdražih ljudi

Smeh, muzika i čestitke mogle su se čuti tokom čitavog dana iz dvorišta pevačicine kuće u Lepetanima, gde su komšije i prijatelji dolazili da proslave s Nedom
Celebrities
03:14h Autor:
Neda Ukraden napunila 65 godina: Slavlje u krugu najdražih ljudi
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Jubilarni 65. rođendan pevačica Neda Ukraden proslavila je u Crnoj Gori, gde su joj najbliži organizovali slavlje.

Smeh, muzika i čestitke mogle su se čuti tokom čitavog dana iz dvorišta pevačicine kuće u Lepetanima, gde su komšije i prijatelji dolazili da proslave s Nedom.

Neda Ukraden o najtežem periodu: To su bile grozne godine za moju porodicu!

Ipak, najznačajnija trojka bili su njeni unuci, bliznakinje Neda i Aleksandra i unuk Dušan, koji su oduševljeno s bakom duvali svećice. Kako bi oni bili zadovoljni, pevačica je ukrase, tanjiriće i slavljeničke kapice kupila u stilu crtanih filmova koje oni vole.

"U svojoj kući u Lepetanim u krugu najdražih - ćerke Jelene, unuka Nede, Aleksandre i Dušana, zeta Predraga, kao i komšija i prijatelja, provela sam najdivniji rođendan jer sam srećna, zdrava i okružena dragim ljudima. To je moj svet i sve što volim je uz mene baš na moj rođendan", rekla nam je Neda u nedelju veče dok je u Bokokotorskom zalivu još uvek trajala žurka i dodala:

"Između mnogih koncerata koje ovog leta imam širom Balkana, ovo vreme koje provedem u svojoj kući na moru vraća mi snagu i daje energuju za nove koncerte i putovanja", kaže za Alo pevačica koja, iako gazi sedmu deceniju, izgleda dosta mlađe.

Sanja Kužet proslavila rođendan na Sejšelima: Častila fanove seksi fotografijama! (FOTO)

Vitku figuru i harizmu kojom osvaja pokazala je i ovog leta na plaži, kada su se za njom orketali mnogi muškarci. Neda izgledom i načinom života već godinama postavlja kriterijume mlađim koleginicima i pokazuje da žena može da izgleda savršeno i kada mladost prođe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs