Otvorila dušu

Neda Ukraden o najtežem periodu: To su bile grozne godine za moju porodicu!

Pevačica se s bolom priseća te situacije ne želeći da otkriva imena aktera, već naglašava da to nikada neće zaboraviti
Vip priča
19:50h Autor:
Neda Ukraden o najtežem periodu: To su bile grozne godine za moju porodicu!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Neredi koji su prethodnih dana potresali Makedoniju uneli su paniku i među poznate ličnosti. Mnogi saosećaju jer su i sami bili u mestima gde se pucalo i iz kojih su pobegli kako bi spasli svoj život, ali i živote svojih najbližih.

Nemilih trenutaka za vreme rata u Sarajavu i odluke da se doseli u Beograd prisetila se i Neda Ukraden, koju su te davne 1992. godine zamalo pretukli i dvojica njenih kolega. Pevačica se s bolom priseća te situacije ne želeći da otkriva imena aktera, već naglašava da to nikada neće zaboraviti.

Monika Seleš o najvećoj traumi u životu - Prolivena krv nikad se ne suši!

"Bilo je svakakvih groznih stvari, između ostalog bilo je i to. Čovek kada napusti srušen dom i dođe među svoj narod, kao što sam ja došla u Beograd, u stan koji posedujem od 1986. naišla sam na zid nerazumevanja, zlobe i trijumfalizma nad groznim stvarima koje su mi se desile. To me je baš zabolelo. O tome ne volim da pričam. To su osim za mene bile grozne godine i za moju porodicu koje su nam nanele mnogo štete", kaže Neda.

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Dodaje da je na to da ide napred najviše uticala podrška porodice i publike, koje su je terale da ide napred i da se bori za njih.

"To je bio strašan period. Jedino što ti ostaje je da se izdigneš iznad toga i da gledaš na lepšu stranu života i ne misliš na loše stvari", naglašava Neda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs