Pogledajte

Spektakularna regionalna žurka Adrija Medije! Aleksandar Rodić: Ovo je moj poklon vama! Svaka vam čast, ponosan sam na sve vas! (FOTO, VIDEO)

Glamurozna proslava potrajala je do kasno u noć

Vesti
Autor:

Spektakularnom žurkom i glamuroznim partijem kakav dosad nije viđen na Balkanu, Adria Media Group proslavila je izuzetno uspešnu godinu!

 

Sa više od 500 zaposlenih pevale su najveće zvezde regiona, Crvena jabuka, Marija Šerifovic, Jelena Rozge, Piloti, Van Gog, Tamara Milutinovic, Miloš Brkic i drugi.

 

Aleksandar Rodić, predsednik Adria Media Grupe, na samom početku proslave zahvalio je svim zaposlenima na izuzetnim rezultatima i odao priznanje za sve što je kompanija AMG postigla u čitavom regionu.

foto: Kurir

"Želim svima da vam se zahvalim, zaista, za sve ovo što smo prošli zajedno u ovih par godina. Ovo je prva Adriaonly proslava, žurka koja će postati naša tradicija. I svake godine ćemo organizovati ovakvu proslavu gde ćete doći svi. Svi vi koji ste deo naše velike porodice iz celog regiona, da uživamo zajedno i proslavimo naše uspehe svake godine. Ono što mogu da vam kažem, da vam garantujem jeste da će naši uspesi biti zaista veliki svake godine. I velike stvari nas tek očekuju.

 

1 / 5 Foto: Kurir


Prošli smo kroz teške periode svi mi zajedno i dosta je bilo to naporno i stresno... Mnogo naših kolega nije više sa nama u svemu tome što nam se izdešavalo, ali ja sam ponosan na sve vas! Na sve vas koji ste se borili... Borili za rezultate, borili da opstanete, kako u kojoj državi... Hrvatska na prvom mestu koja je bila u teškoj situaciji, a koja je napravila neverovatne rezultate za ovih par meseci... Zaista, svaka vam čast.

 

Tako i Srbija, koja je prošla kroz jako težak period, svi znate šta se nama sve dešavalo ovde, izborili smo se s tim, uspeli smo, pobedili smo! I zahvaljujući svima vama i vašoj posvećenosti tome što radite...

Aleksandar Rodić sa sestrom Natalijom Cvetković i bratom Vukadinom Rodićem
Aleksandar Rodić sa sestrom Natalijom Cvetković i bratom Vukadinom Rodićemfoto: Kurir

A Makedonija, Makedonija koja je poptuni pobednik... Sloboden pečat koji je najtiražniji u Makedoniji, Miro svaka čast! Večeras želim da svi uživate, ovo je veče za vas, poklon od mene za sve vas i svaka čast za sve što se napravili - poručio je Aleksandar Rodić, predsednik AMG.

Miloš Rodić (u sredini)
Miloš Rodić (u sredini)foto: Kurir

Ređali su se koncerti Crvene jabuke, Marije Šerifović, Jelene Rozge, Pilota, Van Goga, Tamare Milutinović i Miloša Brkića.

Ova žurka prva je u nizu #adriaonly dogadaja za koje se planira da postanu tradicija i ubuduce okupljaju koleginice i kolege iz celog regiona. Glamurozna proslava potrajala je do kasno u noć.

 

Pogledajte kako je izgledala žurka godine!

 

1 / 10 Foto: Kurir
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...