Neprežaljeni suprug, otac i deda

Silvana Stojanović: Luis nam nedostaje svakodnevno!

Supruga Ljubiše Stojanovića Luisa je u društvu porodice i prijatelja posetila grob čuvenog pevača povodom četvorogodišnjeg pomena
Celebrities
23:30h Autor:
Silvana Stojanović: Luis nam nedostaje svakodnevno!
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Na groblju Zbeg u Borči juče je u 10 sati održan četvorogodišnji pomen legendarnom muzičaru Ljubiši Stojanović Luisu, koji je 31. jula 2011. godine tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći kod naselja Feketić.

Njegova porodica i prijatelji okupili su se oko groba kako bi mu zapalili sveću, ali ove godine bez prisustva sveštenika. Pevačeva supruga Silvana došla je sa deverom i svoja dva sina Andrejom i Sergejom, dok je ćerkica Ela Mita ostala kod kuće zbog stomačnog virusa. Ubrzo je stigla i Maja Novaković, Luisova starija ćerka iz braka sa bivšom suprugom Dudom, sa detetom.

Silvana, koja je prethodnih godina preplakala svoj dolazak na groblje, ovoga puta se suzdržavala da ne bi pustila suzu i uznemirila decu. Međutim, kako sama kaže, patnja i tuga za pokojnim suprugom svakodnevna je u njenom životu, a ovo je period kada joj on najviše nedostaje.

"Psihički i mentalno sam dobro, živim i borim se kao i svi drugi građani. Ranije je bila više fizička briga o deci, a sada je dosta teže upravo zbog mog tinejdžera. Stariji sin ulazi u fazu puberteta, a znam da mu ne mogu pokriti neke stvari koje bi mogao njegov otac kroz neke muške razgovore. Ljubiša nam nedostaje svakodnevno. Upadnem u neki ritam i guram, ali u datom momentu, kad padnem i pogubim se, onda mi je zaista potreban. Koliko nam nedostaje, toliko je i prisutan u našim razgovorima. Što su deca starija, sve češće slušaju njegove pesme. Oni će tek kroz odrastanje shvatiti ko je bio njihov otac i čime se bavio, koliki je trag ostavio u muzici. Sergej najviše podseća na oca", ispričala je Luisova supruga, koja kaže da je noć uoči pomena provela čitajući pevačeve intervjue iz 2007. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs