Neverovatno

Skandal-majstor: Salma Hajek izazvala bes širom Srbije! (FOTO)

1999. godine slavna glumica otišla je na Kosovo kako bi posetila američke vojnike i tom prilikom se fotografisala sa desetak uniformisanih, naoružanih momaka
Celebrities
22:32h Autor:
Skandal-majstor: Salma Hajek izazvala bes širom Srbije! (FOTO)
Foto: Reuters / Benoit Tessier

Glumica Salma Hajek nije ni slutila kakvu će buru podići objavljivanjem fotografije stare punih 16 godina na svom instagram profilu.

Naime, 1999. godine slavna glumica otišla je na Kosovo kako bi posetila američke vojnike i tom prilikom se fotografisala sa desetak uniformisanih, naoružanih momaka.

Figura peščanog sata: Kako da imate struk poput Salme Hajek!

U to vreme, Salma još uvek nije imala američko državljanstvo, pa je još tada izazvala burne reakcije i kritike u svojoj domovini, Verakruzu u Meksiku.

Zašto je glumica ponovo odlučila da sve podseti na ovaj događaj, ne zna se, ali je pored pohvala za super fotografiju na Instagramu dobila i gomilu negativnih reakcija, kao i zabrinutih komentara:

Lepota anđela krije burni život: Pravo lice turske Salme Hajek! (FOTO)

"Ona je samo lepa žena koja je uzela novac da bi došla na Kosovo i fotografisala sae, a šta će Srbija misliti o njoj posle ovoga, videćemo", jedan je od komentara na Salminu fotografiju.

Vrlo je verovatno da Salma nije imala nameru ikoga da provocira u tom smislu, budući da je poznata po tome što na društvenim mrežama malo-malo pa objavi nešto neverovatno, poput snimka na kom je jela cvrčke.

Tada se od komentara zgađenih fanova branila time što je u Meksiku to sasvim uobičajena grickalica.

Sočna biografija Slavice Eklston: Tukla Bernija dok je on plakao!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs