Voli Hercegovinu

Sloboda Mićalović kupuje stan u Trebinju: Za uživanje sa porodicom!

Volela bih da ovde dolazim s porodicom na odmor, tako da bi mi jedan stančić bio sasvim dovoljan, izjavila Mićalovićka
Šuška se
07:38h Autor:
Sloboda Mićalović kupuje stan u Trebinju: Za uživanje sa porodicom!
Foto: Fonet / Danilo Janković

Sloboda Boba Mićalović planira da kupi stan u Trebinju, gde trenutno snima novi film Emira Kusturice „Na mlečnom putu“.

Proslavljena glumica u razgovoru za tamošnje medije otkrila je da se zaljubila u hercegovački gradić na prvi pogled i da bi želela da u njemu obezbedi svojoj porodici krov nad glavom.

Čudotvorna loza s Hilandara: Pomoću nje Sloboda i Vojin dobili bliznakinje

"Kuća bi mi bila prevelika, a to treba i održavati. Volela bih da u Trebinje dolazim s porodicom na odmor, tako da bi mi jedan stančić bio sasvim dovoljan", rekla je Sloboda za Nezavisne nakon povratka sa snimanja iz Nevesinja.

Glumica svako jutro, zajedno sa svojom koleginicom Monikom Beluči, Kusturicom i ostatkom ekipe, odlazi helikopterom na set, a vraća se u kasnim večernjim časovima. Sloboda se u Trebinje, inače rodni grad Jovana Dučića, vratila posle više od sedam godina. Tamo je snimala seriju „Ranjeni orao“.

"Svaki put kad dođem mnogo ljudi me zaustavlja i govori: „Eno je Anđelka“, „Vratila nam se Anđelka“, jer me većina zna po mojoj ulozi u „Ranjenom orlu“. Priznajem da mi to imponuje. Pa, i moja kuma Nataša Ninković je iz ovog grada, tako da je ovde nekako sve što je meni drago i blisko, a i ja se sama ovde osećam kao domaća", poručila je glumica, kojoj dok je na snimanju najviše nedostaju ćerke Mila i Vera.

Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković zarađeni novac pametno ulažu u kupovinu nekretnina, tako da su odlučili da u Čortanovcima naprave montažnu kuću, a istovremeno otplaćuju kredit za stan u kojem žive u Beogradu. Stan u Hercegovini će im na sve to doći kao prava oaza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs