Tužna godišnjica

Mića Kapisoda pet godina nakon tragedije: Nemam snage da se čujem sa Ksenijinom majkom!

Čini mi se da u početku nisam ni bio svestan količine bola koju je donela ova tragedija, ali kako vreme prolazi, sve više mi nedostaje moj Filip, s dubokim uzdahom priča Kapisoda
Celebrities 14.03.2015. - 14:46h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

Šesnaestog marta navršava se pet godina od kobnog trenutka kada je maneken Filip Kapisoda iz vatrenog oružja usmrtio pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim iz istog oružja presudio i sebi.

 

Porodice Pajčin i Kapisoda godinama se bore s bolom zbog gubitka svoje dece, i to ni vreme ne može da ublaži.
Filipov otac Mića Kapisoda priznaje da i dalje nema snage da pozove Ksenijinu majku.

 

Nisu je zaboravili: Prijatelji obeležili 37. rođendan Ksenije Pajčin

 

"Ne dirajte mi u rane. Nemam snage da se čujem sa Ksenijinom majkom. Kako vreme prolazi, sve mi je teže. Čini mi se da u početku nisam ni bio svestan količine bola koju je donela ova tragedija, ali kako vreme prolazi, sve više mi nedostaje moj Filip", s dubokim uzdahom priča Kapisoda.

 

U Filipovom domu na Cetinju poslednjih pet godina kao da je vreme stalo. Samo se uspomene ljubomorno čuvaju.

 

"Njegova soba i dalje je netaknuta. Tamo gotovo da ne ulazimo. Čuvamo slike i uspomene na njega. Ohrabruje nas samo činjenica da ga prijatelji nisu zaboravili već nas često posećuju. U stalnom smo kontaktu s Gogom, ona nas obilazi. Dolazi nam i Petar, koji brine o nama nakon Filipove smrti. Šta ćemo, preživljavamo", završava priču duboko ožalošćeni otac.

 

Iako je bilo insinuacija o tome da su se Ksenijina majka Ljubica i Filipov otac Mića nedavno prvi put čuli nakon tragedije, do toga ipak nije došlo. Dve porodice dostojanstveno svaka u svom bolu čuvaju sećanje na svoju decu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...