Dostojanstvena dama

Prvi susret Čarlsa i Kejt nakon njegovih optužbi: Evo kako je ona odreagovala! (FOTO)

U svetskim medijima je nedavno odjeknula Čarlsova priča o tome da mu ne daju da viđa svog unuka, a zatim je usledila Kejtina potpuno neočekivana reakcija
Celebrities
11:56h Autor:
Prvi susret Čarlsa i Kejt nakon njegovih optužbi: Evo kako je ona odreagovala! (FOTO)
Foto: AP
1 / 6 Foto: AP

Kejt Midlton je odavno poznata kao prava trendseterka koja izuzetno dobro poznaje modu i ima besprekoran stil. Šta više, toliko drži do svog savršenog stila, da se njega ne odriče ni u poodmakloj trudnoći.

Kejt Midlton tokom drugog stanja: Podsetite se vojvotkinjinog stila u prvoj trudnoći! (FOTO)

Na obeležavanju Dana Komonvelta u Londonu Kejt je došla u društvu svog supruga, princa Vilijama, a pažnju je privukla ružičastim mantilom modne kuće Aleksandar Mekvin, kao i asimetričnom šeširićem Džejn Tejlor.

Međutim, iako je vojvotkinja u 8. mesecu trudnoće, ona se još nije odrekla visokih štikli od ružičastog satena modne kuće Prada.

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

Možda i zanimljivije od Kejtinih štikli je bilo to što se toplo pozdravila sa svojim svekrom, princom Čarlsom. Naime, u svetskim medijima je nedavno odjeknula Čarlsova priča o tome da mu ne daju da viđa svog unuka, malenog princa Džordža.

Brane mi da viđam unuka: Princ Čarls otkrio na koga je besan!

Na sve te njegove optužbe, Kejt je odgovorila potpuno dostojanstveno! Bila je izuzetno prijatna prema Čarlsu, njih dvoje su se smejali dok mu je ona blago naslonila ruku na rame. Ništa manje prijateljski vojvotkinja nije bila raspoložena ni prema Čarlsovoj supruzi, Kamili Parker.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs