Suprug je uz nju

Milena Dravić nakon nezgode na bini: Mnogo mi je bolje zahvaljujući terapijama

Vrlo sam spretno i sportski izvela sve to. Imam odlične reflekse. Zbog toga što sam se bavila sportom i baletom dočekala sam se na pravi način, izjavila je čuvena glumica
Celebrities 02.03.2015. - 10:59h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Slavna glumica Milena Dravić zbog pada sa scene na 43. Festu mora da ide na terapije. Da ovaj incident nije prošao bez posledica, saznala je tek dan kasnije, kad je osetila bol u nozi.

 

Diva koja je na ovoj prestižnoj manifestaciji dobila nagradu Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti posetila je lekara koji joj je naložio nekoliko dana mirovanja.

 

"Mileni je lekar prepisao terapiju koje se ona pridržava. Iako joj je zdravlje na prvom mestu, ona ovom padu ne pridaje veliki značaj, već se i dalje šali na svoj račun. Uz nju je suprug Dragan Nikolić, koji joj u ovim trenucima pruža podršku", kaže izvor Kurira.

 

Ova saznanja potvrdila je i Dravićeva:

 

"Vrlo sam spretno i sportski izvela sve to. Imam odlične reflekse. Zbog toga što sam se bavila sportom i baletom dočekala sam se na pravi način. Mnogo mi je bolje zahvaljujući terapijama, a već za desetak dana očekuje me predstava", rekla je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...