Šok

Jelena Žigon pretučena i opljačkana: Maskirani napadač pobegao!

Glumica je puna modrica i najviše ih ima leđima. Odmah posle napada je vidno uznemirena pozvala policiju i uviđaj je u toku, a došla je i hitna pomoć
Celebrities
09:56h Autor:
Jelena Žigon pretučena i opljačkana: Maskirani napadač pobegao!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Čuvenu srpsku glumicu Jelenu Žigon (82) danas je napala nepoznata osoba koja je upala u kuću, u Kuršumlijskoj ulici u Beogradu. Maskirana osoba pokušala je da od glumice iznudi novac. Napadač ju je tukao i po sebi glumica ima modrice, nezvanično saznaje izvor Kurira.

Glumica je puna modrica i najviše ih ima leđima. Odmah posle napada je vidno uznemirena pozvala policiju i uviđaj je u toku. Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći.

Opljačkana Ana Nikolić - Strahuje za seksi snimke iz telefona!

Iz policije su potvrdili da se napad desio u kući porodice Žigon. Lopov je, videvši da je otkriven, krenuo da beži i gurnuo glumicu koja je nezgodno pala i tom prilikom zadobila lakše povrede. Maskirani napadač je uspeo da iz doma odneo zlato i neka lična dokumenta.

"Osuđujem napad na našu istaknutu umetnicu. Odmah ću je pozvati da vidim kakva joj je potrebna pomoć", rekao je v.d. upravnika Narodnog pozorišta Dejan Savić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs