Preplašena

Prvi susret Mie Borisavljević sa bivšim nakon batina: Tresla se od straha, pa pobegla za Beograd!

Mia je bila na skijama, a Nikola na bordu. Sreli su se na žičari i kada ga je videla, Mia je potpuno zanemela. Počela je da se trese i panično je uhvatila drugaricu za ruku - kaže izvor
Celebrities
23:42h
Prvi susret Mie Borisavljević sa bivšim nakon batina: Tresla se od straha, pa pobegla za Beograd!
Foto: Facebook

Pevačica Mia Borisavljević srela se oči u oči sa bivšim dečkom Nikolom Minićem, protiv koga je pre mesec dana podnela krivičnu prijavu zbog šamaranja.

Do susreta pevačice i njenog bivšeg došlo je na ski-stazi na Kopaoniku.

"Mia je bila na skijama, a Nikola na bordu. Sreli su se na žičari i kada ga je videla, Mia je potpuno zanemela. Počela je da se trese i panično je uhvatila drugaricu za ruku. Kada ju je video, Nikola je samo okrenuo glavu na drugu stranu praveći se da je ne primećuje" - rekao je izvor i dodaje da pevačica više nije bila u stanju da skija.

OVDE pročitajte ispovest Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja - Silovao me je čovek za kog sam se potom udala!

"Mia je toliko bila uznemirena da nije bila u stanju da skija tog dana, već je otišla u hotel kako bi se koncentrisala na nastup koji je imala te večeri u diskoteci na Kopaoniku" - navodi naš izvor koji se u tom trenutku našao u blizini.

I Nikolu je susret sa Mijom uznemirio, pa je istog dana spakovao kofere i vratio se u Beograd, iako je bilo planirano da sa prijateljima ostane još tri dana. Drama zbog fatalnog susreta ni sutradan nije jenjavala.

Devojku ne treba udariti čak ni cvetom - Ohrabrujuće reakcije dečaka na nasilje nad ženama pogledajte OVDE.

"Pevačica je samo dan kasnije izašla sa njegovim prijateljima i svojim drugaricama u jedan kafić, ali je bila vidno utučena. Nakon nekoliko čašica, nije mogla da se kontroliše i počela je da plače. Gotovo svi prijatelji trudili su se da je uteše, ali da im to nije polazilo za rukom. Sutradan se Mia spakovala i vratila u Beograd" - rekao je dobro obavešteni izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs