Zalaganje za pravdu

Helen Miren i Amal Kluni odale počast ubijenim novinarima: Efektna poruka modnim detaljima! (FOTO)

Helen je poslala jasnu poruku podrške ubijenim novinarima zakačivši olovku na elegantnu crvenu haljinu, dok je gospođa Kluni nosila bedž Je suis Charlie na Dior tašni
Celebrities 12.01.2015. - 11:52h Autor: A.V.
Foto: Reuters
1 / 5 Foto: Reuters

Slavna holivudska glumica Helen Miren na sinoćnoj 72. dodeli nagrada Zlatni globus jednim jedinim modnim detaljem poslala je jaku poruku.

 

Naime, Helen je odala počast nastradalim novinarima redakcije satiričnog lista "Šarli Ebdo" u nedavnom terorističkom napadu u Parizu zakačivši olovku na elegantnu crvenu haljinu, što je bilo dosta efektnije od uobičajenih natpisa.

 

Zahvaljujući čemu Helen prkosi godinama saznajte OVDE.

 

Nedvosmislenu počast pružio je i bračni par Kluni. Tačnije, Amal Kluni je tokom svog prvog pojavljivanja na dodeli ovih nagrada na svoju Dior tašnu zakačila bedž sa natpisom "Je suis Charlie" (Ja sam Šarli) - što je slogan koji se pojavio u znak podrške posle prošlonedeljnih napada u kojem je ubijeno 12 ljudi.

 

Njen suprug Džordž je isti takav bedž zakačio na rever sakoa.

 

Džordž Kluni i Sandra Bulok ne prestaju da flertuju - Amal ljubomorna na glumicu?

 

http://www.youtube.com/watch?v=p6n2fqD6Bn8
lumac je tokom ceremonije dodele održao i upečatljiv govor nakon što je dobio počasnog Globusa za životno delo - nagradu Sesil B. Demil.

 

"Danas je bio izvanredan dan. Milioni ljudi marširalo je ne samo u Parizu, već čitavom planetom. Bilo je tu hrišćana, jevreja, muslimana, lidera zemalja širom sveta. I nisu marširali u znak protesta, već da bi podržali ideju da nećemo šetati u strahu. Nećemo to da radimo. Je suis Charlie", rekao je Kluni.

 

Međutim, nisu samo oni skrenuli pažnju na ovaj nesrećni događaj, i to na dan kada se u Parizu održavao veliki Marš solidarnosti.

 

Pažnju su skrenule i glumice Dajan Kruger Keti Bejts.

 

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs