Potresna priča

Otac Mine Lazarević: Goran je tukao moju ćerku pištoljem!

Nisam ništa pitao, jer im se i dosad nisam mešao u brak. Igrao sam se sa decom kada sam čuo svađu iz njihovog stana, ali to nije bilo prvi put, jer već mesec dana traju slične rasprave. Nekoliko sati kasnije vratila se sva uplakana sa povredama po licu - kaže Ljubiša
Vip priča
03:08h
Otac Mine Lazarević: Goran je tukao moju ćerku pištoljem!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Ljubiša (84), otac pretučene glumice Mine Lazarević, za „Alo!“ otkriva detalje kako je njegov zet, baletan Goran Stanić, besomučno udarao njegovu mezimicu u noći između petka i subote.

Dok skrhan nemilim događajem sedi u svom stanu, tražeći odgovore na pitanje zašto se to dogodilo njegovom detetu, priseća se detalja od tog petka popodne.

"Nakon ručka Mina mi je dovela unuku i unuka i rekla da budu kod mene jer se Goran napio, pa da ne moraju to da gledaju. Nisam ništa pitao, jer im se i dosad nisam mešao u brak. Igrao sam se sa decom kada sam čuo svađu iz njihovog stana, ali to nije bilo prvi put, jer već mesec dana traju slične rasprave. Nekoliko sati kasnije vratila se sva uplakana sa povredama po licu. Ispričala mi je šta joj je sve uradio, a onda je podigla majicu i rekla: „Tata, vidi. Udarao me je pištoljem. Bole me leđa. Gurao mi je pištolj u njih.“ Rekla je da će pokušati da ode od njega jer misli da se ovo neće dobro završiti", priča poznati dirigent i dodaje:

"Kada je ostavila decu kod mene, pozvala je Goranovu majku, mog sina i bratanca da dođu i smire ga. Dok su oni pokušavali da ga ukrote, ona je uspela da spakuje nešto malo stvari i iznese ih neprimetno iz stana. U tom trenutku sam kroz prozor video kako pakuje decu u kola i odlazi. Rekla mi je da mora da ide kod kume u Novi Beograd i da malo dođe sebi", priča Minin otac i vraća se na najgori trenutak.

Glumac tukao devojku: Ubio bih je da sam ostao sa njom!

Foto: Kurir / Dragan Kadić, Mina Lazarević sa mužem
Foto: Kurir / Dragan Kadić, Mina Lazarević sa mužem

"Kada je shvatio da je Mina otišla, pokucao je na moja vrata i tražio da se uveri da li je ona kod mene. Naredio mi je da je zovem mobilnim telefonom, što sam i uradio. Tada joj je rekao da ima 15 minuta da se vrati i dovede mu decu. Bacio je telefon i otišao. Kada je video da je nema, opet je pokucao na moja vrata, ali sam mu poručio da mu ne mogu pomoći i zaključao se", priznaje Ljubiša, kojem je sada najbitnije ćerkino stanje."Rekao sam joj: „Molim te da se što pre vratiš u ulogu Čupke. Da mi budeš nasmejana i srećna.“ Kako me je samo gledala dok mi je pokazivala modrice koje joj je Goran naneo po telu. Imala je po licu i neke sitne povrede. Ne plašim se ja njih, one će proći, nego njenog emotivnog stanja. Mnogo je loše", kaže Lazarević, koji se sa Minom čuo i juče.

"Samo mi je rekla: „Tata, loše sam. Sva sam slomljena“, sa tugom u glasu priča ovaj dirigent, koji kaže da je kobnog dana Goran popio oko litar rakije.

"Molim vas, ne pitajte me ništa, ovo je moj privatan problem. Nemojte zadirati u moju privatnost. Razumite kroz šta prolazim i ostavite me na miru. Ne dirajte i ne pitajte me za nešto što mnogo boli", kratko i drhtavim glasom je rekla glumica.

Nakon pretrpljenih batina poručila: Nijedan muškarac to ne sme da uradi ženi! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs