Svaka čast za hrabrost

Nakon pretrpljenih batina poručila: Nijedan muškarac to ne sme da uradi ženi! (VIDEO)

Konačno sam shvatila da ovo nije prihvatljivo. Nijedan čovek nema pravo da podigne ruku na ženu. Kakav god i odakle god da je. Nije u redu da je bije i sada sam to shvatila, rekla je ova mlada majka
Porodica
20:06h Autor:
Nakon pretrpljenih batina poručila: Nijedan muškarac to ne sme da uradi ženi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Emma Murphy

Hrabra mlada majka sa masnicom na oku, Ema Marfi (26) iz Dablina, odlučila je da na svom Fejsbuk nalogu javno progovori o nasilju koje je doživela od strane bivšeg partnera i oca njene dece. Sa njim je provela tri godine, a nakon što mu je rekla da je saznala za njegovu prevaru, on je počeo da je udara u lice.

Tukao me je i ubedio da ne zaslužujem bolje: Devojka otkriva torturu koju je trpela dve i po godine!

"Bio je ljubav mog života", priča Ema, koja je priznala da joj ove batine nisu prve koje je dobila od njega. Kako kaže, dugo je razmišljala pre nego što je postavila snimak na svojoj Fejsbuk stranici. Međutim, odlučila je da to uradi zbog mnogih drugih žena koje tuku muževi, kako bi shvatile da "nasilje nije odgovor".

"Prošle godine me je na jednom događaju udarao u glavu, a i pre toga me je tukao, tako da sam imala masnice na oku", kaže Ema i nastavlja: "Tokom poslednjih godinu i po dana, rekao mi je da paranoišem, da sam psihopata, luda, i da će me moje nesigurnosti ubiti jednog dana."

Ema je saznala da je sada bivši partner prevario nakon što ju je pozvala njegova ljubavnica kojoj je napravio dete. U to vreme, i sama Ema je bila trudna, a zbog pretrpljenog stresa prevremeno se porodila. Od tada joj se ceo svet srušio.

Uznemirujuće: Pretukla svoju baku (72) jer joj nije prihvatila zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku!

"Konačno sam shvatila da ovo nije prihvatljivo. Nijedan čovek nema pravo da podigne ruku na ženu. Kakav god i odakle god da je. Nije u redu da je bije i sada sam to shvatila. Čak ni jedan udarac nije dopustiv, međutim ako pomislite da je to prihvatljivo, to je još gore. Ukoliko vas ubede da ste paranoični ili nesigurni, to je psihičko zlostavljanje, i nijedan muškarac ne sme to da uradi ženi", rekla je Ema, koja je konačno napustila svog zlostavljača i sada se sama brine o deci.

neće biti tu za njih

Devojku ne treba udariti čak ni cvetom: Ohrabrujuće reakcije dečaka na nasilje nad ženama! (VIDEO)

"Životi su nam potpuno uništeni. I odrastaće znajući da im je tata tukao mamu, a to je nešto što deca ne treba da vide. Tako da, ako neko prolazi kroz sličnu situaciju u kojoj sam ja bila, morate da budete hrabri i da odete od svega što nije zdravo, poput nasilja. Obratite se prijateljima i porodici, ljudima koji vas vole i koji brinu za vaše dobro", zaključila je Ema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs