Šokirana

Napadnuta Šabanova bivša: Na sred ulice žena udarila i pljunula Cucu!

Plavokosa žena nazvala je pevačicu rasturačicom brakova i otišla
Celebrities
23:36h
Napadnuta Šabanova bivša: Na sred ulice žena udarila i pljunula Cucu!
Foto: Youtube

Pevačicu Ivonu Negovanović Cucu, koja je postala poznato po aferi sa pevačem Šabanom Šaulićem, fizički je napala plavokosa žena sa leđa, udarila je, a nakon toga i pljunula. Nepoznata gospođa nazvala je pevačicu i "rasturačicom brakova".

Cuca je razmišljala da li da čitav slučaj prijavi policiji. Izvor blizak pevačici kaže da se postavlja pitanje i da li sve to ima direktne veze sa pričama koje su objavljivane u novinama ili je prosto slika koja se stvorila o njoj u javnosti podstakla ženu da tako reaguje.

Kako je Cuca bežala iz Šabanove vikendice od Goce, pročitajte OVDE.

"Cuca je pod stresom zbog ovoga. Prvo je dobila pretnje da skine Šabanovo ime sa prsta i da će joj ga, ako ga ne skine, odseći, a sada je ovo prevazišlo svaku meru. Razmišljala je da ovaj slučaj prijavi policiji, ali šta da kaže osim da je videla da je u pitanju plavuša koja ju je udarila, pljunula i otišla uz opasku da je rasturačica brakova. Ivona od šoka nije znala kako da reaguje, da li da uzvrati i da krene za njom ili da zove policiju. Samo je zaćutala i nastavila kući. Što je najgore, nije bilo toliko mračno pa da je reč o klasičnoj sačekuši. Prosto, kada hodate ulicom, ne očekujete da će vam neko prići s leđa i zveknuti vas. Pošto je bilo hladno, žena je na sebi imala šubaru iili kapu" -rekao je izvor.

OVDE pročitajte šta je Šaban Šaulić rekao o aferi sa Cucom.

"Joj, stvarno ne bih volela da pišete o tome. Nažalost, u poslednje vreme mi se ne dešavaju preterano lepe stvari, ali valjda će i to proći. Volela bih da se malo ljudi fokusiraju na mene kao izvođača, a ne da me povezuju i da se iznova vraćaju na stare priče", rekla je Negovanovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs