Posle 4 godine

Razvodi se Tanja Savić: Okrivila Dušana za sunovrat svoje karijere!

Izvor kaže da je uzrok svemu problematično ponašanje pevačicinog supruga i njegova ljubomora, ali da će situacija biti najkritičnija kada je u pitanju starateljstvo nad decom
Šuška se
01:54h
Razvodi se Tanja Savić: Okrivila Dušana za sunovrat svoje karijere!
Foto: Kurir

Posle skoro četiri godine, došao je kraj braka između Tanje Savić i Dušana Jovančevića! Kako „Alo!“ saznaje, pevačici je dosadilo više da sluša muževljeve pridike, prebacijavanja, ljubomoru, a poslednja svađa, pre nekoliko dana, bila je presudna za odluku da stavi tačku na svoj brak.

"Nevolje u njihovom braku traju već neko vreme, bilo je pitanje trenutka kad će Tanja odlučiti da preseče. Još dok su živeli u Australiji, Dušanovo ponašanje je bilo problematično. Poslednja u nizu svađa je bila kada joj je Dušan zabranio da se pojavljuje u nekim emisijama i zahtevao od nje da odustane od predstojećeg festivala za koji je spremila novu pesmu. Tanja krivi Dušana i zbog sunovrata u karijeri koji je počeo onda kad je on krenuo da joj vodi posao" - priča izvor i dodaje:

Šta je majka Tanje Savić rekla o odnosu sa ćerkom, pročitajte OVDE.

"Konstantno su jedno drugo okrivljivali zbog različitih životnih problema. Svađe krenu prepucavanjem, a završe se ozbiljnim uvredama. Jedino dobro u celoj priči je što su nekako uspevali da se kontrolišu kad su sa decom, pa Maksim i Đorđe nisu da prisustvovali scenama bračnih razmirica. Dušan je u trenucima besa bio u stanju da je vređa i zbog ponašanja i zbog izgleda. Retko kad se dešavalo da je Tanja pričala sa nekim prijateljem ili poslovnim saradnikom muškog pola, a da on nije bio ljubomoran, a često joj je proveravao telefon. Kad su uzeli novog menadžera, obećao je da će ostati po strani, da se neće mešati, ali uspeo je da održi reč kraće od mesec dana. Mislio je da sve najbolje zna" - priča izvor blizak pevačici i dodaje da će biti „čupavo“ zbog razvoda jer Dušan neće dozvoliti Tanji da uzme decu.

Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu, čiji muž svaki dan mora na detektor laži! Detalje pročitajte OVDE.

"Uvek kad bi se posvađali i kad bi Tanja zapretila odlaskom, Dušan bi joj odgovarao da ona može da ide gde hoće, ali da joj decu neće dati. Ko zna šta će se sve sada izdešavati kada je pevačica odlučila da prekine tu agoniju. Ona se plaši i da bi Dušan ponovo mogao da kidnapuje decu dok je ona na probama i snimanju za šou "Tvoje lice zvuči poznato"" - rekao nam je izvor.

Za razliku od izvora, pevačica je bila vrlo kratka:

"Ništa ne mogu da komentarišem. Hvala na razumevanju. Izvinite, ali nisam raspoložena za razgovor" - rekla je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs