Ledena kraljica popustila

Viktorija Bekam putuje vozom: Slikanje sa oduševljenim fanovima! (FOTO)

Dizajnerka je želela da pokaže da nije tako hladna kakvom je stalno predstavljaju, pa je na oduševljenje svih prisutnih pristala da se fotografiše sa obožavaocima koji su je okružili sa svih strana
Celebrities
11:52h Autor:
Viktorija Bekam putuje vozom: Slikanje sa oduševljenim fanovima! (FOTO)
Foto: Instagram

Jedna od najuspješnijih i najbogatijih žena iz sveta mode, dizajnerka Viktorija Bekam, najčešće putuje privatnim avionom i luksuznim automobilima, ali nekad se čak i ona zaželi javnog prevoza i svojevrsnog zadovoljstva koji on nudi.

Viktorija i Dejvid Bekam zaljubljeni kao prvog dana! Fotografije pogledajte OVDE.

Vožnja vozom za poznatu dizajnerku bila je prava avantura. Naravno, trenutak je ovekovečen sa nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram, a ujedno je i Viktoriju prikazalo u potpuno drugačijem svetlu.

Pošto joj se često pripisuju osobine pomalo hladne i rezervisane osobe, svojim angažmanom na društvenim mrežama Viktorija je skoro potpuno pobila te pretpostavke i pokazala svoju duhovitu i spontanu stranu.

Najbolje drugarice Eva Longorija i Viktorija Bekam se oblače isto! Kako to izgleda, pogledajte OVDE.

Viktorijino kratko putovanje od Londona do Mančestera organizovano je povodom predstavljanja modne linije u jednoj poznatoj robnoj kući, u kojoj su je dočekali mnogobrojni obožavaoci, srećni jer će konačno moći da kupuju odeću u njenoj kreaciji i u neposrednoj blizini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs