Ovo je 50 najprivlačnijih muškaraca svih vremena: Na 1. mestu tragično nastradali miljenik žena, evo kako su Srbi prošli

Magazin Harper's Bazaar objavio je svoju listu 50 najprivlačijih muškaraca svih vremena, a prvi među njima je Džejms Din.

Celebrities
10:30h
Ovo je 50 najprivlačnijih muškaraca svih vremena: Na 1. mestu tragično nastradali miljenik žena, evo kako su Srbi prošli
Foto: Profimedia

Čim je magazin Harper's Bazaar objavio listu 50 najlepših muškaraca svih vremena, društvene mreže su se usijale! Naime, dok neki smatraju da pojedina imena nisu zaslužila da se nađu na spisku, drugi tvrde da neki čuveni frajeri, poput Prisa Brosnana, nikako nisu smeli biti izostavljeni.

Takođe, mnoge je iznenadilo što se Bred Pit našao tek na 14. poziciji, odmah iza njega je i Leonardo Dikaprio, dok je princ Hari i ovog puta zasenio rođenog brata koji i nije naveden.

Na prvom mestu našao je Džejms Din, američki glumac koji je postao ikona mladih i simbol pobune 1950-ih godina, posebno nakon uloge u filmu Buntovnik bez razloga. Nije ni čudo što je na vodećoj poziciji, jer su devojke obožavale njegov autentičan stil i tajanstvenost. Imao upečatljivu kombinaciju "opasnog" izgleda i krhke senzibilnosti, sa svojim neurednim frizurama, neizostavnom kožnom jaknom i pomalo mrzovoljnim izrazom lica. Dinova prerana smrt u saobraćajnoj nesreći sa samo 24 godine pretvorila ga je u legendu.

Džejms Din
foto: Profimedia

Odmah iza večitog buntovnika je Marlon Brando, jedan od najvećih ljubavnika u Holivudu. Bio je obožavan od strane žena, kombinacija njegovog glumačkog talenta, fizičkog izgleda i harizme bila je fatalna za mnoge dame.

Brando je imao upečatljiv fizički izgled, sa snažnom, atletski građenom figurom i prepoznatljivim licem. Njegova moćna, ali opuštena pojava na ekranu privlačila je pažnju. Uloga u filmu Tramvaj zvani želja (A Streetcar Named Desire) gde je igrao Stanlija Kovaljskog, učinile su ga seks simbolom.

Marlon Brando
foto: Profimedia

Kao i Džejms Din, Marlon Brando je bio poznat po svom buntovništvu, kako u svom životu, tako i u svojim ulogama. Odbijao je da se uklopi u društvene norme i pravila, što je kod mnogih žena izazivalo divljenje i želju da se povežu sa njegovom neustrašivom, slobodnom prirodom. U svom privatnom životu bio enigmatičan, povučen i nekonvencionalan, što je dodatno pojačalo njegovu privlačnost. Njegova nesputana priroda i intelektualni stav prema životu i umetnosti činili su ga intrigantnim. Žene su ga često videle kao nekoga koga je teško razumeti, što je izazivalo dodatnu fascinaciju.

Keri Grant zauzeo je treće mesto, a slovio je za šarmantog gospodina koji je neverovatnom energijom dame ostavljao bez daha. Njegova pojava je uvek bila besprekorno elegantna, često u odelima i sa profinjenim manirima, ali je imao i prirodan, ležeran stav koji je odavao utisak samopouzdanja bez napora. Taj spoj elegantnog džentlmena i neformalnog, šarmantnog muškarca bio je privlačan mnogim ženama. Takođe, ono što ga je posebno izdvajalo iz mase jeste sjajan smisao za humor.

Sofija Loren, Keri Grant
foto: Profimedia

Evo kako izgleda lista najaktraktivnijh muškaraca svih vremena magazina Harper's Bazaar:

  1. Džejms Din
  2. Marlon Brando
  3. Keri Grant
  4. Rok Hadson
  5. Pol Njuman
  6. Elvis Prisli
  7. Stiv Mekvin
  8. Robert Redford
  9. Klint Istvud
  10. Ričard Gir
  11. Denzel Vošington
  12. Kurt Kobejn
  13. Džordž Kluni
  14. Bred Pit
  15. Leonardo Dikaprio
  16. Riki Martin
  17. Hit Ledžer
  18. Džared Leto
  19. Farel Vilijams
  20. Džastin Timberlejk
  21. Leni Kravic
  22. Rajan Felipe
  23. Idris Elba
  24. Džejk Džilenhol
  25. Princ Hari
  26. Džon Stamos
  27. Tajson Bekford
  28. Orlando Blum
  29. Rajan Golsing
  30. Džon Legend
  31. Rajan Rejnolds
  32. Bredli Kuper
  33. Čening Tejtum
  34. Metju Mekonahi
  35. Drejk
  36. Džon Čo
  37. Džon Ham
  38. Majkl B. Džordan
  39. Dejvid Bekam
  40. Rami Malek
  41. Donald Glover
  42. Džo Manganijelo
  43. A$AP Roki
  44. Aleksander Skarsgard
  45. Dev Patel
  46. Henri Kavil
  47. Kris Hemsvort
  48. Zejn Malik
  49. Maheršala Ali
  50. Keri Fukunaga

Kog dasu sa naših prostora bi ste dodali na spisak?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs