Bred Pit konačno otkrio kako izgleda kao mladić u 61. godini i naišao na strašne osude: "Kako te nije sramota da lažeš?"

Iako stručnjaci godinama ističu da nema sumnje da glumac koristi botoks i filere, on svoj mladolik izgled objašnjava na nešto drugačiji način.

Lepi & Zdravi
10:05h
Bred Pit konačno otkrio kako izgleda kao mladić u 61. godini i naišao na strašne osude: "Kako te nije sramota da lažeš?"
Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Bred Pit, holivudski zavodnih za kojim uzdišu dame različitih godina, uopšte se nije drastično promenio od početka svoje karijere, te se na njegovom licu vide tek mali tragovi starenja. Samo pomeni pramen sede kose otkirva njegovo pravo godište - u decembru puni 61. godinu!

Za "Vogue" je pre nekoliko godina otkrio da se njegova jutarnja rutina sastoji od umivanja proizvodom koji čisti lice i dnevne hidratantne kreme, ali malo ko mu je poverovao da je u tome tajna njegove mladolikosti, zato ga iznova novinari širom sveta pitaju kako mu polazi za rukom da se godine na njemu ne vide.

Tako je nedavno na crvenom tepihu istakao da je ključ, zapravo, u izbalansiranoj zdravoj ishrani.

Bred Pit, Ines de Ramon
foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Držite se zdrave ishrane tokom nedelje, a onda za vikend varajte kao ludi. Moja omiljena hrana za varanje je pica. Obavezno i hidrirajte organizam iznutra– rekao je glumac, ali opet nije bio mnogo ubedljiv.

"Njegova tajna je hirurgija", "Kako ga nije sramota da laže ovako?!", , "Ne znam šta jede, ali znam da u lice trpa botoks", "Ovo objašnjenje je uvreda za zdrav razum"... neki su od komentara.

A onda su se na njegov izgled osvrnuli stručnjaci iz sveta estetske hirurgije i kozmetologije.

1 / 7 Foto: Todd Williamson for / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Čini se da Bred ulaže u suptilna "podešavanja" da bi zadržao mladolikost. Danas su njegove fine bore smanjene, a koža mu je orošena i sveža. Zbog toga mislim da je koristio botoks da smanji bore, kao i da ide na pilinge lica kako bi podmladio kožu – ističe Lora Kej, specijalistkinja kozmetologije i osnivačica brenda Laura Kay London i dodaje:

– Verovatno se fokusirao na određena područja, uključujući vrat vilicu i liniju kose, na kojima su znakovi starenja vrlo primetni. Uz veštu ruku, ljudi će teško primetiti razliku, a ipak ćete se transformisati – naglašava Lora Kej.

Smatra da je Bred Pit počeo sa estetskim korekcijama posle sresnog razvoda od Anđeline Džoli 2016. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Bred Pit