Ovu glumicu je Bred Pit najviše voleo: Dan danas je spreman na sve zbog nje, a najveća želja mu se nije ostvarila

Sa lepom koleginicom je hteo provesti ostatak svog života, sudbina je ipak imala drugačije planove za njih

Celebrities
Ovu glumicu je Bred Pit najviše voleo: Dan danas je spreman na sve zbog nje, a najveća želja mu se nije ostvarila
Foto: Todd Williamson for / Shutterstock Editorial / Profimediaž

Gvinet Paltrou blista od sreće pored Breda Falčuka, a nekada davno svoju sreću pronašla je kraj jednog drugog Breda, koji je javno rekao da je ona ljubav njegovog života.

Bred Pit je planirao da oženi Gvinet i da sa njom provede ostatak života. Zašto mu se plan nije ostvario?

Bivši par upoznao se 1994. godine na snimanju filma 'Sedam'.

„Odmah sam znao da je to ono pravo. Bio sam oko nje i bio sam tako glup da nisam znao šta da kažem“, rekao je Pit za časopis Roling stoun 1997. Dve godine kasnije ona je ovako pričala o početku njihove veze.

Gvinet Paltrou, Bred Pit
foto: Profimedia

„Ne znam kada neko flertuje sa mnom. Kada smo se Bred i ja upoznali, bilo je očigledno da mu se sviđam. Ali ja to nisam znala. Mislila sam da je veoma druželjubiv. A onda sam počela da se zaljubljujem u njega. Tada sam rekla sebi: 'Jesi li luda? Ne možeš se zaljubiti u Breda Pita. Saberi se'. Smešno je sada razmišljati o tome. Sada je sve tako drugačije", rekla je Gvinet tada za Los Anđeles tajms.

U aprilu 1995. godine, par se prvi put pojavio zajedno na crvenom tepihu, na premijeri filma 'Legenda o jeseni' u Londonu. Sledećeg meseca otišli ​​su na romantični odmor u St. Barts, gde su ih paparaci pomno pratili, pa su zabeležili trenutke svoje ljubavi o kojima je Pit tako rado pričao.

Tokom govora koji je održao nakon što je 1996. u Los Anđelesu dobio nagradu Zlatni globus za najbolju sporednu mušku ulogu za ulogu u filmu '12 majmuna', zaljubljeni glumac je najbolje sačuvao za kraj, zahvalio se kolegama, porodici, prijateljima, ali 'posebno ljubavi mog života', rekao je: 'Moj anđeo, Gvinet Paltrou'.

Bred Pit, Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Sledeće godine par je zajedno posetio Belu kuću, gde je Gvinet dobila posebno priznanje tadašnjeg predsednika SAD za ulogu u filmu 'Ema'. Bred je bio uz nju u važnim trenucima njene karijere, a onda je usledila veridba.

Gvinet i Bred su se verili 1996. godine u Argentini, gde se snimao film 'Sedam godina na Tibetu', u kojem je on igrao glavnu ulogu.

„Gvinet je bila sa mnom sve vreme u Argentini. Bilo je super. Imaš težak dan, onda dođeš kući, i... eto ga“, rekao je Bred nakon snimanja za Rolling Stone.

Ubrzo nakon veridbe, glumac je verenicu upoznao sa prijateljima i porodicom. A o posebnosti njihovog odnosa govori i činjenica da su svojevremeno čak imali veoma slične frizure.

„Jedva čekam, čoveče. Odeš do oltara, nosiš prsten, poljubiš mladu. Oh, biće super. Brak je neverovatna stvar. I kakav kompliment: 'Ti si taj sa kojim želim da provedem ostatak života'. Znaš zašto? Jer ću to učiniti samo jednom', rekao je tada zaljubljeni Pit.

Ali nisu stigli do oltara i raskinuli su samo šest meseci nakon što su se verili. Bio je to veliki šok. Glumčeva portparolka za medije izjavila je da nije bilo konkretnog događaja koji je inicirao raskid. Izvor blizak Gvinet je takođe primetio da niko nije bio neveran.

Bred Pit, Gvinet Paltrou
foto: Reuters / AP

„Kada dvoje ljudi ne bi trebalo da budu zajedno, ne bi trebalo da budu zajedno“, rekla je glumica za Entertainment Veekli 1998. godine.

Gvinet je više puta pričala o kraju veze sa Pitom, a 2003. je otkrila da je teško podnela njihov raskid.

„Tako sam srećna što sam provela vreme sa Bredom, nekim ko je bio tako dobra osoba. Pogotovo kada sam bila u takvom haosu. Moji unutrašnji problemi su zaista uništili čitav taj odnos. Osećala sam se zaista odgovornim'. Kasnije je rekla da je Pit bio „previše dobar za nju“.

2017. godine ponovo je spomenula da je uništila njihovu vezu, kao i mnoge veze pre toga. Trebalo joj je vremena da nauči kako da održi emocionalnu vezu, rekla je. Bred Pit i Gvinet Paltrou su uprkos svemu ostali u odličnim odnosima. On podržava njene poslovne poduhvate i može se reći da su istinski prijatelji.

Stil / story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs