Najpoznatiji tandem bivše Juge posvađao se zbog samo jedne rečenice: Evo zašto Lokica i Čola ne pričaju

Godinama su zajedno dominirali scenom, a zbog jedne rečenice se sve srušilo, Zdravko Čolić joj ovo nikada nije oprostio

Celebrities
Najpoznatiji tandem bivše Juge posvađao se zbog samo jedne rečenice: Evo zašto Lokica i Čola ne pričaju
Foto: preentscreen/Youtube

Poznata plesačica i koreografkinja Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica, godinama je dominirala plesnom scenom bivše Juge. Koliko je bila popularna govori i činjenica da su se mnoge dame šišale na isti način kao i ona, a kako je i u to vreme i Zdravko Čolić bio sve popularniji, neizbežno je bilo da će doći do njihovog umetničkog spoja.

Počeli su zajedno nastupati i postali su neverovatan tandem. Nijedan se Čolin koncert nije mogao zamisliti bez Lokice i njene plesne grupe.

Lokica Stefanović
foto: Printscreen Youtube / Bimbros Beograd

Međutim, veliko prijateljstvo između balerine i jedne od najvećih balkanskih zvezda odjednom se našlo na klimavim nogama.

Kada se Zdravko Čolić vratio iz vojske prestao je razgovarati s njom zbog samo jedne izjave koja mu se nije dopala, iako je Lokica često isticala da ga smatra bratom.

Naime, ona je rekla da Zdravko nije talentovan za ples, što je njega jako uvredilo.

'Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to reći jer je reditelj Jovan Ristić Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talent za ples, a vežbanjem smo postigli rezultat. Naučio je plesati. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih kćeri i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta', rekla je Lokica medijima svojevremeno.

Stil / scena.story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs