Bred Pit otkrio tajnu svog mladolikog izgleda, pa priznao ko mu je omiljena glumica: "Postaje najlepša osoba na svetu"

Glumac kaže da prek nedelje zdravo živi, a vikendom "zgreši kao lud"

Celebrities
Bred Pit otkrio tajnu svog mladolikog izgleda, pa priznao ko mu je omiljena glumica: "Postaje najlepša osoba na svetu"
Foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Bred Pit godinama važi za jednog od najpoželjnijih glumaca, a sada je otkrio i koja je tajna njegovog izgleda na pragu sedme decenije života.

Već dugo se spekuliše da je holivudski zavodnik odlučio da ode „pod nož“, što on još nije potvrdio, već uporno ističe da je za njegov mladački izgled zaslužan samo zdrav način života.

A na pitanje da otkrije tajnu dobrog i mladalačkog izgleda on kaže:

„Bjuti tajna? Hm, živiš zdravo tokom radnih dana, a onda za vikend ‘zgrešiš kao lud’. Ja biram picu.“

Bred Pit
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Njegov odgovor izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, jer korisnici smatraju da glumac laže i mnogi su sigurni u to da se podvrgao zatezanju lica.

Drugi pak misle da je Pit odavno pronašao fontanu mladosti sa koje pije vodu.

Sa druge strane , u intervjuu za „Tiger Beat“ iz 1996. godine, Pit je otkrio da ima „vrlo malo muškaraca“ koje poštuje i koji su mu omiljeni glumci u filmskoj industriji.

„Cenim starije filmove jer prikazuju muškarca koji se bori za svoje principe. Poput Roberta Redforda. On je čovek kom su težili drugi muškarci, a žene su želele da svi muškarci budu takvi“, rekao je on, a prenosi „Unilad“.

Robert Redford
foto: Profimedia

To da je baš ovog kolegu uzeo za primer i ne čudi, jer se već godinama priča koliko dva glumca liče, pa veruju i da je upravo on njegov idol i neko na koga se ugleda i po stilu i po glumi.

Međutim uprkos činjenici da izgled igra veliku ulogu u krugovima slavnih, Pit veruje da najveće zvezde nisu uvek ono što biste nazvali „seks simboli“.prenosi Index.hr.

„Kada vidite osobu, da li se fokusirate samo na njen izgled? To je samo prvi utisak. Kada vam neko ne zapne odmah za oko odmah, već kasnije razgovarate sa njim, postaje najlepša osoba na svetu“, objasnio je.

Dajan Vist
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumac ističe da lepota nije uvek vezana za klasične standarde, ističući svoju omiljenu glumicu:

„Reći ću vam ko je moja omiljena glumica: Dajan Vist. A vi je ne biste nazvali seks simbolom. Međutim, Dajan Vist je , za mene, najlepša žena na ekranu.“

Stil / city magazin

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs