Skoro niko nije znao da je zanosna dama u Čolinom spotu za veliki hit Ružica Đinđić: Spojili se na neverovatan način

Mnogi ne znaju da je Ružica Đinđić, tada Pavlović, bila u spotu najveće zvezde regiona Zdravka Čolića.

Skoro niko nije znao da je zanosna dama u Čolinom spotu za veliki hit Ružica Đinđić:

Celebrities
08:23h
Skoro niko nije znao da je zanosna dama u Čolinom spotu za veliki hit Ružica Đinđić: Spojili se na neverovatan način
Foto: Printscreen Youtube / RTV Yu Eco

Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, tada zanosna i lepa dvadesetogodišnjakinja, našla se u spotu legendarnog Zdravka Čolića, i to za pesmu "Malo pojačaj radio"! Naime, dugo godina za ovo je znao samo mali krug ljudi, a dugo je ostalo nepoznato ko je devojka koja "odlazi kući".

Muzički spot režirao je Boris Miljković, a studentkinja iz Novog Sada i buduća Đinđićeva supruga bila je njegova dobra drugarica.

Ružica Đinđić
foto: Printscreen Youtube / Zdravko Colic

- Bili smo deo generacije s istim afinitetima, mada je Zoran bio nekoliko godina stariji od nas. Zoran je bio političar s konjskim repom, a Ružica lepotica koja nam je ličila na Kim Vajld. Ona je bila naša drugarica, lepa devojka, i pitali smo je da li bi se pojavila u spotu - tek nedavno je Boris otkrio.

Istina, Ružica je i dalje lepa žena, koja je u braku sa Zoranom dobila dvoje dece, ćerku Jovanu i sina Luku. Ali ne možemo da ne pomislimo koliko je samo žena bilo ljubomorno na ovu misterioznu devojku, sobzirom na to da se Ružica vidi samo s leđa, koja je imala prilike da se druži sa tada najvećom regionalnom zvezdom.

Ružica Đinđić
foto: ATA Images

Čolićev tajanstven ljubavni život

Ljubavni život Zdravka Čolića, jednog od najvećih jugoslovenskih muzičkih zvezda, oduvek je bio predmet interesovanja javnosti, ali on ga je uspešno držao daleko od očiju medija. Poznat po svojoj skromnosti i privatnosti, retko je govorio o svojim vezama i ljubavnim avanturama, što je samo pojačalo interesovanje za njegovu privatnost.

Pre nego što je stupio u brak, Čolić je imao nekoliko zapaženih veza, ali se nikada nije previše eksponirao po tom pitanju. Njegov imidž šarmera i velikog zavodnika bio je deo njegovog scenskog nastupa, ali u stvarnom životu, Zdravko je bio znatno povučeniji. Iako su se mnoge žene interesovale za njega, uvek je čuvao distancu.

1 / 6 Foto: Kurir

Čolić je na ljudi kamen teku pedesetoj godini sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima dve ćerke – Unu i Laru.

Upravo Aleksandra je bila ključna osoba koja je uspela da zadrži Čolića na zemlji i pruži mu mirnu porodičnu luku u kojoj se oseća sigurno. Njihova ljubav je odolela svim izazovima slave i pritiska javnosti, a oni su uspeli da izgrade skladan i stabilan brak.

Čolić je uvek isticao koliko mu je porodica važna i koliko mu znači podrška supruge. A on i dalje važi za jednog od najomiljenijih i najcenjenijih muzičara na Balkanu, ne samo zbog svojih muzičkih dostignuća, već i zbog svog nenametljivog i pristojnog ponašanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs