Madona šokirala italijane: Pomahnitala diva u 66 godina skrnavi njihovu svetinju, skandal joj je drugo ime

Madona se pobrinula da sve oči budu uprte u nju dok je proslavila 66. rođendan u Italiji

Celebrities
Madona šokirala italijane: Pomahnitala diva u 66 godina skrnavi njihovu svetinju, skandal joj je drugo ime
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kraljica popa Madona se pobrinula da svoj 66. rođendan proslavi u velikom stilu sa svojim najbližim prijateljima - uključujući i svog novog 28-godišnjeg dečka.

Ona je tu priliku obeležila nizom proslava širom Italije. Muzička ikona je u velikom stilu napunila 66 godina, a jedna od proslava upriličena je u starorimskom amfiteatru u Pompeji.

Veruje se da je obišla Teatro Grande u Pompeji i srela se sa tinejdžerima uključenim u projekat zajednice Dream of Fliing. Pevačica je „imala za cilj da se poveže“ sa svetskom baštinom Uneska i oduševila je nizom zadivljujućih modnih kombinacija.

madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Madona je na svom Instagramu podelila ringišpil fotografija sa svog putovanja i napisala: „Nazad u Italiju………… Srećan mi rođendan“. Za fotografisanje obukli su je Dolče i Gabana.

Seriju snimaka pokazuje nju u spavaćoj sobi dok nosi bledo ružičasti korzet, mrežaste hulahopke i prozirne. Izgleda autentično i prepoznatljivo sa svojim plavim pramenovima u labavim talasima, smoki ajs šminkom i golim usnama dok je pozirala na ružičastom satenskom krevetu.

Madona
foto: Printscreen Instagram / Madonna

Na drugoj fotografiji, Madona oduševljava u crvenom dok je inspirisana Rimljanima sa pelerinom sa perjem i zlatnim nakitom koji joj prekriva podlaktice.

Madona
foto: Printscreen Instagram / Madonna

Madona je takođe podelila seriju fotografija sa svojim dečkom glumcem Akimom Morisom i njeno šestoro dece.

madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Njenoj rođendanskoj večeri prisustvovali su i njena ćerka Lurd Leon (27), Roko, Dejvid Banda (18), Mersi (18) i 11-godišnje bliznakinje Stela i Ester. Svoj 24. rođendan proslavio je i njen sin Roko. Madona i njen sin su počašćeni spektakularnim desertom ukrašenim sa pet visokih sveća i natpisom „Srećan rođendan Roko“ preko tanjira.

madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Šuška se da muzička zvezda planira da organizuje zabavu za 500 A-listera u drevnim ruševinama Pompeje. Navodno je angažovala amfiteatar Teatro Grande star 2.200 godina za svoju rođendansku ekstravaganciju. Međutim, vest nije dobro prošla kod nekih Italijana, koji su kritikovali superzvezdu zbog njenog izbora mesta i požalili se da je platila samo 30.000 evra za rezervaciju.

1 / 10 Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs