Ko je bio muž Mirjane Bobić Mojsilović: Umro u 37. godini, a posle njega se nije udavala

Muž Mirjane Bobić Mojsilović koji je umro u 37. godini bio je ugledni lekar.

Celebrities
Ko je bio muž Mirjane Bobić Mojsilović: Umro u 37. godini, a posle njega se nije udavala
Foto: ATA Images

Književnica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović poznata je po svom širokom osmehu i pozitivnom stavu prema životu, kao i mnogobrojnim savetima. Ona je neko kome se žene dive i duboko je poštuju, uvažavajući njene stavove.

Uprkos tome što je jako rano ostala udovica, nije izgubila sjaj i vedrinu, a mnogi se pitaju ko je zapravo bio čovek koji je ukrao njeno srce.

Mirjana Bobić Mojisilović
foto: Printscreen Intagram / mirjanabobic

Naime, njen suprug i poznati doktor Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini, a iza sebe je ostavio Mirjanu i njihovu ćerku Milu, koja je u tom trenutku imala samo godinu dana.

Kako je kasnije pričala, ona nije ostala zauvek sama nakon njegovog tragičnog odlaska, ali nikad nije imala nameru da se uda kako ne bi ugrozila ćerku. Nakon što je Mila odrasla, Mirjana ni sama više nije imala potrebu za novim brakom.

"Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu". ispričala je Mirjana jednom prilikom.

1 / 6 Foto: preentscreen/Instagram

"Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno" objasnila je. "Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs