Skandal trese kraljevsku porodicu: Sin princeze od Norveške pijan i dorgiran devojci radio gnusne stvari, pa sve priznao

Sin norveške princeze Mete- Marit, Marijus Borg Hoibi (27) u poslednje vreme se nalazi pod okom javnosti zbog skandala koji je potresao norvešku kraljevsku porodicu

Celebrities
07:59h Autor:
Skandal trese kraljevsku porodicu: Sin princeze od Norveške pijan i dorgiran devojci radio gnusne stvari, pa sve priznao
Foto: NIEBOER/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

Norveška kraljevska porodica već nekoliko dana trpi snažan pritisak javnosti zbog nedavnih dešavanja koja su uzdrmala njihovo ime. Naime, Marius Borg, sin princeze Mete Marit, našao se u centru skandala nakon što je priveden i zadržan u pritvoru na 30 sati zbog incidenta u stanu u Oslu.

Incident je prijavila 20-godišnja devojka, tvrdeći da ju je Marius "fizički i psihički napao", što je, prema njenim rečima, dovelo do njenog hospitalizovanja. Marius je priznao da je zlostavljao devojku, ali je objasnio svoje postupke.

- Bio sam pod uticajem kokaina - izjavio je kratko Marius, upućujući izvinjenje svojoj porodici zbog svojih postupaka.

U saopštenju koje je dao preko svog advokata, Marius je priznao da se već duže vreme bori sa mentalnim poremećajima, kao i zavisnošću od psihoaktivnih supstanci.

Marius Borg
foto: Andreas Fadum / Splash / Profimedia

"Prošlog vikenda desilo se nešto što nikada nije smelo da se dogodi. U alkoholisanom stanju i pod uticajem kokaina, nakon žestoke svađe, naneo sam telesne povrede i uništio imovinu u stanu. Imam više mentalnih poremećaja i dugo sam se borio sa zavisnošću, zbog čega sam se već lečio.

Međutim, ni zloupotreba droga ni moje dijagnoze ne opravdavaju ono što se desilo. Spreman sam da preuzmem odgovornost za svoje postupke i iskreno ću sarađivati sa policijom. Najvažnije mi je da se izvinim mojoj devojci, jer nije zaslužila ono što se dogodilo te noći, kao ni ogroman pritisak kojem je bila izložena od strane norveških i stranih medija nakon incidenta - stoji u njegovom saopštenju."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs