Ceo život u senci slavnog brata, roditelji mu čak ni rođendan nisu slavili: A žena ga je ostavila zbog jezivih optužbi

Braća Aflek započeli su karijere istoremeno, ali dok za Bena svi znaju, mlađi brat nije toliko poznat, ali nije prošao bez skandala

Celebrities
Ceo život u senci slavnog brata, roditelji mu čak ni rođendan nisu slavili: A žena ga je ostavila zbog jezivih optužbi
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Kejsi Aflek i njegov stariji brat Ben u detinjstvu su svoje rođendane slavili zajedno.

Naime Kejsi je rođen 12. avgusta i pre neki dan je napunio 49 godina, glumac je objasnio da je njegova porodica pravila jednu rođendansku poslavu za njega i Bena, koji je rođen 15. avgusta kada će napuniti 52 godine.

„Morali smo, dok smo odrastali“, prisetio se Kejsi. „Imali smo jedan rođendan nas dvoje."

Kejsi Aflek
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Dobitnik Oskara je dodao da on i Ben nisu nužno održali tu tradiciju u odraslom dobu. "Kada smo dobili decu, moj rođendan nije postao toliko važan, znate? I uvek se radilo o njima", rekao je Kejsi. "Ali sada kada se sele iz kuće, možda bi to trebalo da povratim i napravim sebi rođendansku zabavu!"

Kejsi ima dva sina, Indijanu (20) i Atikusa (16), sa bivšom ženom Samer Feniks, sa kojom je bio u braku od 2006. do njihovog rastanka 2016. Trenutno se zabavlja sa glumicom Kejli Kauan, koja takođe igra sa njim i dugogodišnjim prijateljem Aflekovih Metom Dejmonom u novom filmu o pljački.

Kejsi Aflek
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ne možemo zanemariti činjenicu da je Kejsi Aflek svojevremeno bio obavijen skandalom vezanim za optužbe za seksualno zlostavljanje, koje su označile jedan period njegove prošlosti. U istoj godini kada su se pojavile ove ozbiljne optužbe, njegova bivša supruga Samer je pokrenula proces razvoda.

Međutim, izgleda da Kejsijeva sadašnja partnerka ne dopušta da prošlost baci senku na njihovu vezu. Njih dvoje blistaju zajedno, isijavajući sreću koja je teško promašiti.

Priče o optužbama za seksualno zlostavljanje koje su nekoliko žena iznele protiv Kejsija počele kružiti 2010. godine. Važno je napomenuti da glumac nikada nije bio osuđen u vezi sa ovim optužbama. Između ostalih, producentkinja Amanda Vajt pokrenula je tužbu od dva miliona dolara, tvrdeći da je Kejsi naterao muzičara da joj pokaže svoj polni organ, vređajući je zbog godina i plodnosti, i da ju je nasilno izbacio iz hotelske sobe.

S druge strane, snimateljka Magdalena Gorka tražila je nadoknadu od 2,5 miliona dolara, navodeći da je Kejsi, prekomerno pijan, ušao u njenu sobu usred noći, dodirivao je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš.

Kejsi Aflek
foto: Profimedia

Kejsi je prošao kroz tešku borbu sa alkoholizmom, ali je od 2013. godine odlučno ostao izlečen od alkohola.

Obe ove situacije su na kraju rešene van sudskim sporazumima, čiji detalji ostaju skriveni od očiju javnosti. Međutim, dok se neki trude da podrže Kejsija, drugi stanu uz stranu njegovih navodnih žrtava, odbijajući svaku saradnju sa glumcem ili iskazivanje počasti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs