Kada je glumac pomenuo jedno ime sve je bilo jasno: Glasine koje kruže ipak nisu tačne, ovo je prava istina

Omiljeni glumački par Holivuda dobio je svoje četvrto dete, ali nikako nisu želeli da otkrio pol, sada je jasno da su nagađanja bila pogrešna

Celebrities
22:53h
Kada je glumac pomenuo jedno ime sve je bilo jasno: Glasine koje kruže ipak nisu tačne, ovo je prava istina
Foto: Albert L. Ortega / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds nedavno su dobili četvrto dete, ali do sada nisu hteli da otkriju pol.

Međutim nakon što je čuveni glumac i mag humora, otkrio ime četvrtog deteta koje je njegova žena, takođe glumica Blejk Lajvli rodila 2023. godine, napokon je odao i pol deteta, što je bio momenat koji je sve posebno zbunio.

Naime 47-godišnji glumac je nedavno na premijeri Dedpul & Vulverin filma u Njujorku odao zahvalnost svojoj 36-godišnjoj supruzi Blejk i njihovoj deci, pojedinačno ih svakog nazvavši po imenu. Rejnolds je tada otkrio da im se četvrto dete zove Olin.

Blejk Lajvli
foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

— Želeo bih da se zahvalim mojoj supruzi Blejk, koja je ovde, kao i mojoj deci, Džejms, Inez, Beti i Olin, koji su takođe ovde. Nadam se, ako budem imao sreće, da će ovaj momenat biti najtraumatičniji koji se desio ikada u vašim divnim životima.

Ime Olin je nordijskog porekla i znači naslednik. Ovo je tipično muško ime, pa je to mnoge zbunilo, jer su se pronosile informacije da je par dobio četvrtu ćerku. Ipak, oni nisu govorili o polu deteta do sada.

Na kraju se ispostavilo da, uprkos svim pisanjima kako je par dobio četvrtu ćerku, oni su ipak dobili sina.

Stil / Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs