Ilon Mask tvrdi da štreberske žurke nisu zanimljive: Ali ovi štreberi su postali milijarderi i vole orgije

Da li ste čuli za štreberske ogrije? Evo šta sve programeri bogataši rade sa devojkama i baš je šokantno

Celebrities
Ilon Mask tvrdi da štreberske žurke nisu zanimljive: Ali ovi štreberi su postali milijarderi i vole orgije
Foto: Profimedia

Ko kaže da štreberi ne znaju da se provode? Mnogima su poznate kontroverzne žurke tehnološke elite koje se organizuju u vilama i palatama na plaži oko Silicijumske doline. Na jednoj od žurki bio je i Ilon Mask, koji je kasnije izjavio da je to bio "dosadan i korporativan događaj, bez seksa ili golotinje".

Kako je pisao Tom Lenard za Daily Mail, moguće da je Mask vreme provodio u kuhinji jer je jedna mlada žena, koja je radila u tehnološkoj industriji i prisustvovala istoj žurki kao on, navela da je naletela na dva para u klinču na podu dnevne sobe, koji su bili prekriveni belim veštačkim krznom i jastucima. Nekoliko ljudi je već počelo da se mazi, rekla je, kad joj je ponuđen ekstazi u prahu u kesici.

"Rekli su da ću se zbog toga osećati opuštenijom i da će mi se svideti da me dodiruju", prisetila se i dodala da je nakon toga jedan tehnološki preduzetnik tražio da je poljubi.

"Bilo je tako čudno dok je njegova žena stajala pored njega i ohrabrivala me. Kad sam pobegla, nastavio je da me progoni po žurci. Takvi su događaji bili ‘zloupotreba moći’", rekla je neimenovana žena spisateljici Emili Čang, čija je šokantna knjiga "Brotopia" iz 2018. otkrila "tajanstvenu, mračnu stranu Silicijumske doline ispunjenu orgijama".

Ilon Mask
foto: Profimedia

Drugi gost na istoj zabavi, Pol Bigar, kasnije je izjavio da je seks-žurka bila "mnogo gora nego što zvuči".

"Upozoreni smo pre dolaska na žurku da se ne uplašimo zbog stvari koje ćemo tamo videti. Nije bilo dozvoljeno fotografisanje i svakako nikome nismo smeli da kažemo šta smo videli", prisetio se Bigar.

Međutim kada su Ilona Maska pitali o tom događaju, rekao je da se ništa ružno nije dogodilo.

"Ako postoje ‘seks žurke‘ u Silicijumskoj dolini, ja ih nisam video niti čuo za njih. Ako želite divlje zabave, na pogrešnom ste mestu", rekao je za časopis Wired.

Ne veruje ni izjavama žene koja je svedočila o maženju i milovanju na kauču pod uticajem droga.

"Štreberi na kauču nisu neki materijal za maženje", poručio je.

Justin Mask, Ilon Mask
foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Mnoge osobe s A-liste u Silicijumskoj dolini imaju nešto zajedničko - bili su usamljeni tokom adolescencije i lišeni kontakta sa suprotnim polom", napisala je Čang u svojoj knjizi.

Žene iz IT industrije koje su progovorile o svojim iskustvima ne mogu da sakriju svoju odbojnost prema ovim muškarcima, koji su uvereni da ih ogromno bogatstvo sada čini neodoljivim ženama koje ih godinama nisu ni pogledale.

Neimenovani izvršni direktor iz Silicijumske doline tako je rekao Čang da su njegovi vršnjaci sada toliko bogati, a njihovi proizvodi toliko poznati da "momci koji nisu mogli da imaju devojku u srednjoj školi" sada mogu da se ponašaju sa ženama kako god žele i da ne žele da praktikuju monogamiju.

Zanimljivo, neki od muškaraca koji se upuštaju u svet orgija i droge Silicijumske doline tvrde da su oni zapravo žrtve žena koje žele njihov novac. s druge strane njihovi kritičari uzvraćaju da je to samo izgovor za njihovo predatorsko ponašanje.

Stil / Espreso

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs