Ruža ima najsavršenije telo na svetu: Udata je za bivšeg šanera koji je prodavao parfeme, a sada ne zna šta će od para

Rouz Hantington Vajtli je žena sa svaršenim telom, ali njena ljubavna priča ostavlja bez daha

Celebrities
13:16h
Ruža ima najsavršenije telo na svetu: Udata je za bivšeg šanera koji je prodavao parfeme, a sada ne zna šta će od para
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rouz (Ruža) Hantington Vajtli ima 37 godina, poznati je top model i udata je za glumca Džejsona Stejtama koji je od nje stariji 20 godina.

Od kako je rodila decu, Rouz je dobila blage obline koje njenom telu daju još ženstveniji izgled. Očigledno svesna toga, ova manekenka u poslednje vreme prati trend prozirnih haljina koje nosi bez donjeg veša, a njeno telo, u svoj svojoj raskoši dolazi do izražaja gde god da se pojavi.

Ona je nekoliko puta proglašavana za ženu sa najsavršenijim telom na svetu. Visoka je 175,5m, dok je teška samo 53 kilograma.

Svesna svog izazovnog tela, Rouz je nedavno izbacila niz fotografija na kojima pozira u toplesu.

Ljubavna priča ove manekenke i poznatog glumca počela je bajkovito.

Rouzi je supermodel, glumica i bivši Viktorijin anđeo. Sa 16 godina je ušla u magični svet mode i bacila svoj čarobni prah na modne kuće koje su se otimale da baš ona reklamira njihov brend.

Džejson je započeo glumačku karijeru tek kada je napunio 32 godine. Pre toga se profesionalno bavio ronjenjem. Da bi zaradio novac, prodavao je lažne satove i parfeme na ulicama. Devedesetih je slučajno angažovan za reklamnu kampanju, da bi mu Gaj Riči ponudio ulogu i od tada počinje njegov uspon u svetu glume.

Džejson Stejtam
foto: Profimedia

Rouzi i Džejson upoznali su se 2010. godine na muzičkom festivalu. Oboje su odmah shvatili da su sreli svoju srodnu dušu. Svoju vezu su dugo krili od medija.

Nakon pola godine zabavljanja, par započinje zajednički život i javno pojavljivanje. Odmah su izazvali pažnju javnosti zbog 20 godina razlike u godinama.

Rozi je priznala da kod Džejsona voli njegov smisao za humor i to što uvek zna kako da je nasmeje. Takođe kaže da voli što je uvek u svemu podržava.

U januaru 2016. godine paparaci primećuju dijamantski prsten na Rozinom prstu, ali par ništa ne komentariše, samo potvrđuje veridbu.

2017. godine Rozi i Džejson dobili su sina Džeka Oskara Stejtama. I nakon decenije zajedničkog života par je veoma tajanstven u vezi sa svojim privatnim životom.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs