Anastasia je obukla ovaj bikini i svi misle da je "uradila" grudi: Žene ga obožavaju, jer sve drži čvrsto na mestu

Anastasia Karanikolau (26) je influenserka koja se intenzivno druži sa Kajli Džener, ali ovaj put smo primetili kakvo telo ima ova devojka

Celebrities
13:44h
Anastasia je obukla ovaj bikini i svi misle da je "uradila" grudi: Žene ga obožavaju, jer sve drži čvrsto na mestu
Foto: Printscreen/Instagram

Anastasia Stejsi Karanikolau je jedna od najpoznatijih influenserki u Americi, a njene objave uvek prođu tako što završe na naslovnim stranima tabloida.

Tako je bilo i ovaj put kada je tokom odmora napravila par fotografija u bikinu, koji je preko noći postao hit u prodavnicama.

Gornji deo je po kroju najsličniji klasičnom brushalteru koji podiže grudi i čvrsto ih drži, tako da tokom talasa i izlaženja iz mora ne morate da brinete da li se tu nešto pomerilo.

Donji deo bikinija su oštro sečene gaćice koje čvrsto prijanjaju uz pozadinu.

Anastasia Karanikolau
foto: Printscreen/Instagram

Anastasija je ćerka grčkog tajkuna koja je rođena i čitav život živi u Los Anđelesu. Postala je poznata kao najstarija prijateljica Kajli Džener, koja je poznata po tome što je poznata. Obe devojke su počele da zarađuju veliki novac promovišući svoje telo na društvenim mrežama, a mnogi spekulišu da je i Anastasija uradila pregršt operacija kako bi svoje telo dovela do savršenstva.

Pogledajte u galeriji fotografije na kojima se jasno vidi da je Anastasia imala neke operacije vezane za podizanje zadnjice:

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs