"Ubedili su ženu da je OK da živi za svog poslodavca, a ne za muža": Reči kojima je Pagonis pre 3 godina napravio haos

Kako Kurir saznaje Nenad Pagonis uhapšen je ispred zgrade nakon što je pretukao svoju suprugu

Celebrities
15:06h
"Ubedili su ženu da je OK da živi za svog poslodavca, a ne za muža": Reči kojima je Pagonis pre 3 godina napravio haos
Foto: Kurir/ Dragana Udovičić

Kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen je nakon što je pretukao suprugu, saznaje Kurir. On je do sada javnosti bio uglavnom poznat kao veliki filantrop, pa su samim time ove vesti šokirale sve ljude.

Mi se prisećamo njegovih reči koje su pre 3 godine izazvale veliku pažnju javnosti:

"Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je OK da ŽIVI za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa "jakim" ženama i postali bezvredni. Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi tebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu - napisao je bokser i dodao:

Nenad Pagonis
foto: Kurir/Dado Đilas

- Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije. Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas," - završio je on.

Neki su smatrali da je bokser ove reči uputio svojoj bivšoj supruzi sa kojom ima dvoje dece i od koje se razveo 2019. godine, posle 9 godina braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs