Našoj pevačici prvi muž umro na rukama pa se udala za 15 godina mlađeg: Rodila mu sina u 41. i doživela šok sudbinu

Ljubavni život Goge Sekulić prepun je zanimljivih detalja.

Celebrities
Našoj pevačici prvi muž umro na rukama pa se udala za 15 godina mlađeg: Rodila mu sina u 41. i doživela šok sudbinu
Foto: preentscreen/Youtube

Slavna pevačica Goga Sekulić, svojevremeno je važila za jednu od najpoželjnijih pevačica na estradi. Muškarci, među kojima su bili sportisti, političari i drugi, ludeli su za njom. Međutim, čini se da je u ljubavi nije pratila sreća, budući da su joj se sve velike ljubavi neslavno završile.

Naime, poznato je da je bila u ljubavi sa Igorom Ramovićem, koji je umro samo dva meseca nakon što su se venčali. Goga je tada imala 36 godina, a Igor 41. Ramović je bolovao od raka debelog creva, a bolest je kasno otkrivena. Tokom dana otkazali su mu vitalni organi. Izdahnuo je na Goginim rukama.

Goga Sekulić
foto: preentscreen/Youtube

"Umro mi je na rukama dok sam mu pričala kako ćemo, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila sam se da mu ulijem nadu, ali bilo je uzalud".

"Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila telo", kazala je Goga.

Goga Sekulić
foto: Facebook / Goga Sekulic

Sekulićeva je kasnije otkrila medijima da je učinila sve da on ozdravi i da je čak pozajmiljivala novac od prijatelja kako bi platila njegovo lečenje.

Goga Sekulić, Uroš Domanović
foto: Kurir / Marija Dejanović

"Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe", rekla je pevačica 2014. godine.

1 / 7 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Nekoliko godina kasnije, pevačica se udala za Uroša Domanovića koji je od nje mlađi 15 godina. Par je ubrzo dobio sina, a Goga se porodila u 41. godini. Međutim, brak je pukao nakon 6 godina, a par se zvanično i razveo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs