On je kolegi oteo ženu, ona rodila dete kumu: Trojke, preljube, razvodi - 3 najskandaloznija primera na našoj estradi

Razvod i intriga ovih parova sa naše estrade privlačile su veliku pažnju javnosti i važe za tri najskandaloznija primera

Celebrities
21:41h Autor:
On je kolegi oteo ženu, ona rodila dete kumu: Trojke, preljube, razvodi - 3 najskandaloznija primera na našoj estradi
Foto: ATA Images

Razvodi na regionalnoj estradi uvek su punili naslovne strane novina i privlačile veliku pažnju javnosti. O njima se naširoko pričalo i pisalo, jer su često bili praćeni velikim skandalima i dramatičnim obrtima. U takvim pričama, ljubavne afere poznatih ličnosti postajale su neizostavni deo tabloida i društvenih mreža. Izdvojili smo tri najskandaloznije ljubavne veze na našoj estradi, koje su svojim burnim razvodima i preokretima uzdrmale javnost.

Danijela Martinović i Petar Grašo

Ogroman šok za domaću javnost bila je vest da je jedan od najdugovečnijih estradnih parova, Petar Grašo i Danijela Martinović, odlučio da okonča svoju vezu koja je trajala gotovo četvrt veka.

Ljubav koju su mnogi smatrali najčvršćom na našoj estradi započela je davne 2005. godine kada se par upoznao na Dori, a vezu, koju su dugo skrivali od javnosti tvrdeći da su samo prijatelji, započeli su dve godine kasnije.

O svojoj intimi retko su govorili, vezu su oboje nastojali da drže podalje od očiju javnosti. Gradili su svako svoju karijeru, a zajedničke obožavatelje počastili su tek ponekim zajedničkim nastupom. Osim toga, za njih se nikada nisu vezali nikakvi skandali niti afere.

Danijela Martinović, Petar Grašo
foto: ATA Images

Da se njih pitalo, njihov bi raskid prošao potiho, ali, pošto se radi o dve velike pevačke zvezde koje uživaju ogromnu popularnost u čitavoj regiji, od početka nisu imali šanse da ga zadrže za sebe.

Nijedno od njih nije davalo nikakve izjave, niti se potrudilo da javnosti objasni razloge za prekid, a u medije su dospeli samo komentari onih koji su tvrdili da znaju poneke detalje. Grašo se nedugo nakon prekida venčao s Hanom Huljić s kojom je dobio ćerku Albu.

Anđelka Prpić i suprugov kum

Svedoci smo da život piše romane, pa je tako i Anđelkin ljubavni život postao kao scenario za film. Danima je bila u žiži javnosti zbog nove romanse sa Markom Žugićem, koja je prerasla u ozbiljnu vezu, a novopečeni par se ostvario i u ulozi roditelja. Glumici je ovo već drugo dete, dok je svom izabraniku podarila prvo.

- Od kako su se bivši suprug i Anđelka Prpić upoznali, često su odlazili u goste kod M. Ž., a sa njim takođe išli i u provod. Nakon što su se 2011. godine venčali, ovo prijateljstvo postalo je jače, takoreći bili su nerazdvojni. Tako su svi važni događaji u ove dve porodice obeležavani u zajedničkom društvu. Bili su toliko bliski - kaže izvor za "Blic".

Iako se zaljubljeni golupčići odavno ne kriju, lepa plavuša je i dalje misteriozna, te se samo u jednoj emisiji osvrnuna na čitavu temu o kojoj se danima pisalo.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, što nas ne ubije, to nas ojača - bio je jedini osvrt Anđelke na ovu situaciju.

Bura se nije stišavala, te su svakodnevno izlazili detalji o nesuđenom kumu, a posebnuo je svima privukla pažnju informacija da je i on imao dugogodišnju devojku sa kojom je trebao da se venča.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Glumica je ranije i objavljivala fotografije na društvenim mrežama na kojima je zajedno sa njih dvojicom, pa tako često obaveštavala obožavaoce o njihovim zajedničkim putovanjima i provodima.

- Funkcionisalo je sve kao kod dva najbolja druga. Oni su voleli da idu zajedno sa ženama na odmore, da se provode po klubovima i obilaze po kućama. Bili su nerazdvojni i niko nije očekivao da će Anđelka ostati u kontaktu sa njim nakon raskida, a kamoli da će se ovo desiti - završava izvor za "Blic".

Aca Lukas, Željko Šašić i Sonja

Mediji su decenijama brujali o braku između Željka Šašića i Sonje, ali i o krah ljubavi. Sonja je oduvek bila smatrana fatalnom ženom koja je neizmerno privlačila pažnju javnosti. Naime, Sonja je napustila Željka Šašića i udala se za njegovog kolegu Acu Lukasa.

Željko Šašić, Katarina Lazić
foto: Kurir / Marina Lopičić

Pevači Aca Lukas i Željko Šašić godinama su bili prijatelji, pa su mnogi bili iznenađeni kada se pročulo da je Lukas u vezi s bivšom suprugom svog kolege, a kasnije ju je i oženio.

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija, na Fejsbuku je 2014. godine izbrisala prezime Šašić i napisala Vu, početna slova Acinog prezimena, koje je, navodno planirala da uzme.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Svima je već poznato da je Sonja, kada se udala za Acu i napustila Željka, povela njihovu ćerku Sofiju, koja je Lukasa zavolela kao rođenog oca. Međutim, niko nije očekivao da će ta ljubav dovesti do toga da ona da odbaci prezime svog oca.

Željko je stao u odbranu svoje ćerke. "To su pubertetska posla, jer ona je u tim godinama i ja to pokušavam tako da ukapiram. Čudna su ova deca danas u tom periodu, zato ne pridajem tome veliki značaj", rekao je Šašić, smatrajući da će Sofija promeniti mišljenje, što se i desilo. Sofija danas nosi prezime Šašić.

Pucanje braka između Sonje i Ace

Posle par godina, Aca Lukas i Sonja su dobili ćerku Viktoriju, al su se i oni ubrzo razveli.

Aca Lukas je izjavljivao da mu je razvod sa Sonjom teško pao i da mu je trebalo dugo vremena da se oporavi.

Pevač Željko Šašić bio je gost u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV, gde je pričao, između ostalog, o svom prekinutom prijateljstvu s Acom Lukasom.

"Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga ko prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. S njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu", rekao je Željko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs