Njen brat mislio da nema savršenije žene tražeći za sebe istu takvu: Prvi muž je varao, a 2. ostavio posle godinu dana

Emotivni život Donatele Versaće prepun je romantičnih i uzbudljivih detalja.

Celebrities
Njen brat mislio da nema savršenije žene tražeći za sebe istu takvu: Prvi muž je varao, a 2. ostavio posle godinu dana
Foto: Profimedia

Kada pogledamo uspeh Donatele Versaće u očuvanju imena Versaće modne imperije i da ona napreduje svih ovih godina, pomislili bismo da je ona uvek bila nepobediva.

Ipak, život ove 69-godišnjakinje pun je tragedije, straha i nesigurnosti sa kojima je vremenom naučila da se suoči i da ih prevaziđe. A i danas, posle svih svojih dostignuća, ova žena je živi dokaz da uspeh nikada nije lak i da je svaki dan novi izazov koji moramo da savladamo.

Donatela Versaće
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Niko ne može da tvrdi da je Versaće jedan od najvećih i najluksuznijih modnih brendova, ali pre svega priča ove porodice nam pokazuje važnost porodičnih vrednosti. Priča o ovoj modnoj imperiji počela je od dizajnera Đanija Versaćea, koji je odrastao inspirisan svojom mamom, koja je bila krojačica. Godine 1978, sa 32 godine, Đani je osnovao sopstvenu kompaniju sa svojim bratom Santom kao izvršnim direktorom i sestrom Donatelom kao dizajnerom i potpredsednikom.

Đani Versaće
foto: Profimedia

Veza između Đanija i Donatele, koja je 8 godina mlađa od njega, uvek je bila tako posebna. Bila je njegov najbliži savetnik, najpoverljiviji prijatelj i najveća muza. On je takođe bio taj koji ju je savetovao da ofarba kosu u platinasto plavu, izgled koji je zauvek postao njen zaštitni znak. Đani je čak jednom izjavio: "Ako bih se oženio, tražio bih devojku poput Donatele".

Međutim, nisu svi tako mislili, te je zbog toga, Donatela imala buran ljubavni život.

Donatela Versaće
foto: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvi put se udala za manekena, Pola Beka. Upoznali se se1980. godine, ali do danas nisu otkrili detalje o tome kako su se prvi put sreli – venčali su se 1983. uz prisustvo samo najbližih prijatelja i porodice.

Donatela je 30. juna 1986. rodila njihovu ćerku Alegru Versaće Bek – nakon smrti Alegrinog strica Đanija, Alegra je nasledila 50 odsto kompanije Versaće koja danas vredi 5,8 milijardi dolara.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Pol i Donatela takođe imaju sina po imenu Danijel Versaće, koji je rođen 1989. godine. Njih dvoje su se razveli 2000. godine. Nakon što je razvod okončan, Donatela se udala za Manuela Dalorija 2004. godine, ali je brak trajao samo godinu dana.

Veruje se da su se Pol i Donatela razveli zbog toga što je previše putovao, a šuška se i da ju je varao. Pol se nadao da će pokrenuti karijeru i u filmskoj industriji, ali se pojavio u samo nekoliko filmova, kao što su "Waking Life" 2001. godine, "A Scanner Darkly" 2006. i "The Eyes of Me" 2009.

U očajničkoj želji da sačuva "mladolik izgled" tokom života podvrgla se brojnim dijetama ali i intervencama. Međutim, teško da su joj doneli željene rezultate.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Ipak, čini se da Donatela toga nije svesna, naprotiv. Dizajnerka se skida u minijaturne kupaće kostime i paradira plažom, dok se ljudi mahom krste zbog onoga što vide.

Donatela Versaće
foto: Vincenzo Landi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Kao da ne postoji niko, njoj blizak, ko bi joj iskreno rekao da prestane sa mršavljenjima i da se pomiri sa godinama. Jer žena nije samo izgled, a Donatela je mnogo više od izgleda, samo što toga možda i nije svesna. Tako su slike koje su nastale na plaži pre par godina iznandile mnoge, ali neprijatno.

Donatela možda nikada nije važila za tipičnu lepoticu, ali svi su govorili da je kao mlađa bila posebna kako zbog stila, tako i zbog celokupnog egzotičnog izgleda, ali ono što je uradila od sebe plastičnim operacijama zaista je šokantno. I najgore od svega je to što ne planira da stane.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs