Miki je bio oženjen kad je zaveo 14-godišnju devojčicu: Kada ga je žena zatekla sa njom u krevtu zanemela je od šoka

Ljubavni život Mikija Runija prepun je zanimljivih detalja koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Celebrities
07:39h
Miki je bio oženjen kad je zaveo 14-godišnju devojčicu: Kada ga je žena zatekla sa njom u krevtu zanemela je od šoka
Foto: Profimedia

Čestrdesetih godina, Miki Runi je bio najveća zvezda na svetu. Proveo je tri uzastopne godine kao najuspešniji izvođač na svetskim blagajnama. Osvojio je specijalnu nagradu Oskara za dečije zvezde, a bio je i nominovan za Oskara za najboljeg glumca za odrasle. Lorens Olivije ga je nazvao "najvećim glumcem od svih". I trebalo je da se oženi Avom Gardner. Međutim, ona nije bila jedina koja je pala na njegov šarm, a on se proslavio ljubavnim aferama.

"Bio je fatalan po žene i mogao je da ima skoro svaku koju bi poželeo." To je izjavila Avina najbolja prijateljica Lana Tarner koja je prva spavala sa Runijem.

Miki Runi
foto: Adam Scull / Newscom / Profimedia

Njegova nemogućnost da ostane u braku bila je zanimljiva tema za komičare 1960-ih i 70-ih. Počevši od 22 godine sa veoma kratkotrajnim brakom sa glumicom Avom Gardner, Runi je skakao iz jedne veze u drugu više od vaše prosečne holivudske zvezde.

Njegov drugi brak sa rezervnom pevačicom Elvisa Prislija Beti Džejn Rejz 1944. trajao je pet godina. Imali su dvoje dece, Mikija Runija mlađeg i Tima Runija, od kojih su oboje na kraju takođe počeli da se bave glumom.

Nakon toga, Runi je dobio još jedno dete sa svojom trećom ženom, glumicom Martom Vikers, pre nego što se razveo od nje 1951. (ovaj brak je trajao samo dve godine).

Elejn Devri, četvrta od osam žena Mikija Runija, umrla je nedavno u 93. godini. Devri je takođe bila glumica.

Devri i Runi su se upoznali 1952. i venčali 1952. Njoj je to bio drugi brak, nakon što se razvela od Dena Dučiča, koji je iste godine osuđen za oružanu pljačku. (Potom se ubio 1954.) Devri i Runi su imali dvoje dece pre nego što su se takođe razveli, samo šest godina kasnije. Kasnije je opisala njihov brzi brak i eventualni razvod kao "mlade i glupe" i dugo je izbegavala da se ponovo venča.

Runi, s druge strane, nije gubio vreme na ponovni brak, oženivši se svojom petom ženom, Barbarom En Tompson (krsno ime Kerolin Mičel), tokom iste godine razvoda sa Devrijem 1958. Imali su četvoro dece i još uvek su bili zajedno kada je Barbaru 1966. godine ubio srpski kaskader, sa kojim je imala aferu. Policija je teoretisala da ju je ubio jer je htela da prekine aferu, ali niko sa sigurnošću ne zna, jer je Miloš posle pucao u sebe.

Iste godine, Runi se oženio Barbarinom najboljom prijateljicom, Mardž Lejn, brak koji je trajao samo 100 dana. Posle ovoga, uzeo je nekoliko godina pauze u šetnji niz prolaz. Godine 1969. oženio se Kerolin Haket, sa kojom je dobio još dvoje dece, pre nego što se i od nje razveo 1975. 1978. oženio se svojom osmom i poslednjom suprugom Jan Čemberlen, sa kojom je ostao u braku do smrti 2014 (iako su su razdvojeni od 2012). Ovaj brak je trajao duže od svih prethodnih zajednica zajedno!

Elizabet Tejlor, Miki Runi
Elizabet Tejlor, Miki Runifoto: Profimedia

Afera sa Elizabet Tejlor

Miki Runi je imao aferu sa Elizabet Tejlor kada je ona imala 14, a on 25. U jednoj biografiji, njena prijateljica je ispričala autorki da je uhvatila između snimanja Elizabet i Mikija kako ga ona oralno zadovoljava.

Mikijeva tadašnja supruga, Beti Džejn zatekla je glumca u kompromitujućoj pozi sa mladom glumicom i ubrzo se razvela od njega.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Miki Runi