S 15 je silovana, a sa 17 se udala za čoveka kog je prevarila dan pred venčanje: Zavela je mlađeg pa doživela pakao

Svi muškarci Demi Mur imali su problem da je zadrže pored sebe, a 15 godina mlađi ju je "kaznio" za sve.

Celebrities
S 15 je silovana, a sa 17 se udala za čoveka kog je prevarila dan pred venčanje: Zavela je mlađeg pa doživela pakao
Foto: Profimedia

Demi Mur iza sebe ima zavidnu karijeru, a njen privatni život oduvek je bio predmet interesovanja. Imala je turbulentne veze i brakove, a prvi put se udala 1980. godine kada je još bila tinejdžerka i još uvek nalazila uporište u Holivudu.

Kada je imala samo 15 godina Demi je prošla kroz užasan period jer je bila žrtva silovanja. O tom bolnom i teškom iskustvu ispričala je u memoarima "Inside out". Detalji knjige još pre objavljivanja iste, procurili su u javnost, koja je ostala šokirana poslije nekih saznanja.

Demi Mur, Brus Vilis
foto: Profimedia

U februaru 1980. Demi Mur, tada 17-godišnja, udala se za prvog muža Fredija Mura, koji je bio 12 godina stariji od nje. U svojim memoarima iz 2019. Demi je otkrila da je prevarila Fredija noć pre njihovog venčanja. Par se rastao tri godine kasnije, dok je razvod okončan nešto kasnije.

Nakon razvoda od Fredija Mura, Demi ulazi u vezu sa kolegom Emilijom Estevezom, sinom čuvenog Martina Šina i Čarlijevim bratom. Krugovi u koje će tada ući zahvaljujući njihovim poznanstvima, doneće joj dodir sa Brusom Vilisom, tada već izgrađenim glumcem, a nedugo potom i brak.

Za Brusa Vilisa se udala 21. novembra. Vilis i Mur su objavili da se razvode u junu 1998. godine. Završili su razvod u oktobru 2000. i slavno rešili razvod u jednom danu. "Još uvek volim Demi. Veoma smo bliski", rekao je Vilis za Roling Stone nakon raskida.

Demi Mur, Brus Vilis
foto: COLLECTION CHRISTOPHEL / AFP / Profimedia

"Imamo troje dece koje ćemo nastaviti da odgajamo zajedno, i verovatno smo sada bliži nego ikada. Shvatamo da imamo doživotnu posvećenost našoj deci. Naše prijateljstvo se nastavlja". , rekao je glumac jednom prilikom i tako je i bilo. Demi je i dalje podrška svom bivšem mužu, a posebno u njegovim najtežim trenucima bolesti.

Brus Vilis, Demi Mur
foto: Profimedia

Nakon neuspelog braka sa Vilisom, glumica je sreću okušala sa 15 godina mlađim kolegom, Eštonom Kučerom.

Mur se udala za svog trećeg muža, Eštona Kučera, 24. septembra 2005, posle dve godine zabavljanja. Par se upoznao nakon što ih je predstavio na večeri koju je organizovao zajednički prijatelj. Mur je kasnije otkrila da je doživela pobačaj rano u njihovoj vezi kada je bila u šestom mesecu trudnoće.

Brus Vilis, Demi Mur
foto: Profimedia

Mur i Kučer su objavili da se razvode 17. novembra 2011. Kučer je podneo zahtev za razvod godinu dana kasnije, a parje okončao razvod u decembru 2013. Glavni razlog razvoda bio je taj što je Ešton bio neveran, a glumac je kasnije uplovio u vezu sa Milom Kunis, sa kojom je u međuvremenu dobio i decu.

1 / 7 Foto: Fonet

Pričalo se da je iz teške depresije izvukla veza sa devojkom sa naših prostora, 44-godišnjom stilistkinjom Mašom Mandžukom. Njih dve su se prvih nekoliko godina viđale u tajnosti i pritom zajedno odgajale Mašinu ćerku Rumi, koju je stilistkinja dobila sa sprskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs