Bila je jedna od najpoželjnijih žena na Dorćolu: Jednom političaru pomutila um pa uživala u ljubavi sa oženjenim

Ljubavni život Jasne Milenković Jami prepun je zanimljivih detalja.

Celebrities
10:50h
Bila je jedna od najpoželjnijih žena na Dorćolu: Jednom političaru pomutila um pa uživala u ljubavi sa oženjenim
Foto: Printscreen Instagram/ jamiofficial

Pevačica Jasna Milenković Jami i danas pleni atraktivnim izgledom, a nekada je bila velika zavodnica. O tome kakav je ona uticaj imala na muškarce, kolale su razne priče, a i danas se jedna prepričava po Dorćolu, kraju u kom je vlasnica hitova "Čokolada", "Šibica" i "One stvari" prošle godine pazarila luksuznu nekretninu.

Malo ljudi pamti da su se za nju u jednom trenutku otimala čak tri košarkaša, a priča se da je došlo do ozbiljne tuče.

Jami
foto: Kurir / Dragan Kadić

"Uvek je oko mene bilo sportista, sa nekima se i danas družim. Nisam ni znala šta se dešava jer ja tu priču nisam ničim izazvala. Dvojica košarkaša su bili rivali u istom momentu, obojica su me želeli za devojku. Nisu me zanimali, ja sam otišla sa trećim. Svim svojim frajerima bila sam reklama. Od svih mojih bivših ja sam napravila nešto", rekla je za Skandal Jami, koja svojim najvećim uspehom smatra ćerku Leu koju je sama odgajila.

Jasna Milenković Jami
foto: Instagram / jamiofficial

Političar po nju slao helikopter

Budući da je 90-ih bila jedna od najatraktivnijih pevačica, Jami je navodno za oko zapala i jednom čuvenom političaru, a spekuliše se da je pesma "Šta radiš ti u srcu mom?" posvećena upravo njemu.

"Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao "Mostovi okruga Medison". Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja", rekla je pevačica, a u jednoj ranijoj izjavi za medije je priznala da su sva pisanja tačna iako nikoga nije imenovala.

"Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi", izjavila je Jami pre nekoliko godina u emisiji Bulevar b92 i dodala:

"Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: Evo ga, stigao je naš dragulj".

Jami je nedavno za Kurir pričala o svom ljubavnom životu, pa je između ostalog priznala da je bila u ljubavnim vezama sa oženjenim muškarcima.

"Jesam! Mogu ti reći da to uopšte nije loš status. Jer ti u stvari nisi ljubavnica nego si prva. To je realno. Međutim, taj isti muškarac, ako bi pomislio da se razvede, recimo zbog mene, ja bih ga momentalno ostavila. To je moje mišljenje. Ako uradi danas meni, da neće da se pojavi neka nova Jami, pa da on ponovi tu priču, jer jednom razveden, uvek razveden", priznala je i dodala:

"Nikada nisam htela na tuđim suzama da gradim svoju sreću, zbog čega nikada nisam išla do kraja, ali nije ni bilo potrebe, jer u takvom odnosu sam uvek bila i ostala prva".

Jami i danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a u svojoj 57. godini izgleda daleko mlađe.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs