Muž je prevario sa 30 godina mlađom, ona izgubila kosu preko noći: Živela je raskošno, a starost dočekala jezivo

Glumica Linda Evans koju je muž prevario sa 30 godina mlađom, preživela je neverovatne stvari.

Celebrities
Muž je prevario sa 30 godina mlađom, ona izgubila kosu preko noći: Živela je raskošno, a starost dočekala jezivo
Foto: Oscar Abolafia / Everett / Profimedia

Čuvena glumica Linda Evans proslavila se ulogom Kristi u seriji Dinastija i time sebi obezbedila uspešnu karijeru. Međutim, njen privatni život mnogo je trpeo, a malo ko zna da se borila sa teškom depresijom.

Dva puta se udavala, ali nije imala mnogo sreće u ljubavi. Prvi suprug, Džon Derek, prevario ju je sa glumicom Bo Derek, koja je u tom trenutku bila 30 godina mlađa od njega.

Linda Evans
foto: Profimedia

I njen drugi brak, sa Stenom Hermanom završio se razvodom posle četiri godine braka, 1979. godine. Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.

Linda Evans
foto: Profimedia

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vešto skrivan naredne tri godine.

1 / 8 Foto: Profimedia

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je nateralo na neumerenu upotrebu medicinskih sredstava. Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog lečenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Linda Evans