Kada su se rastali, ostavio joj je sve što ima, a onda joj je trebala i njegova krv: Magična ljubavna priča Vin Dizela

Glumac je pokazao da ljubav i poštovanje ostaju bez obzira na sve

Celebrities
Kada su se rastali, ostavio joj je sve što ima, a onda joj je trebala i njegova krv: Magična ljubavna priča Vin Dizela
Foto: AP

Vin Dizel nesumnjivo važi za jednog od najpoželjnijih dasa u Holivudu. Međutim svoj ljubavni život pošto poto želi da sačuva samo za sebe, pa iako se šuškalo da je nekoliko poznatih lepotica palo na njegov šarm, glumac gotovo nikada nije govorio o svojim vezama.

Zna se da se zabavljao s glumicom Mišel Rodrigez, partnerkom iz "Brzih i žestokih" i da je jedno vreme bio u vezi s tad 18-godišnjom Čehinjom Pavlom Hrbkovom, manekenkom koja se pojavila u maloj ulozi u "xXx".

Navodno se zabavljao i s Plejnojevom duplericom Samer Altis, viđao se s Karmen Elektrom, bio u vezi s glumicama Nikol Kidman i Asijom Arđento, ali sve su te veze jedva dokumentovane u tabloidima jer je Dizel uvek bio neverovatno diskretan.

Ali, kada je 2007. pronašao spoj latinske krvi i manekenske lepote u 16 godina mlađoj Palomi Himenez, očigledno je zaključio da je to ona prava.

Paloma, rođena u Akapulku u Meksiku, pojavljivala se uglavnom u zabavnim TV emisijama i reklamama, kao što su one za Koka-Kolu, Panten i Hondu, a otkako je s Dizelom, posvetila se njihovoj vezi.

Vin Dizel, Paloma Himenez
foto: Reuters

Par se nikad nije venčao, bar koliko je poznato, ali imaju već troje dece. Hania Rajli na svet je došla 2008., dve godine kasnije rodio se Vinsent Sinkler, a najmlađa devojčica Polin rođena je 2015.

Međutim malo je poznato da se ovaj par u jednom trenutku rastao i tada se glumac poneo više nego džentlmenski.

Naime Vin Dizel se od svoje životne partnerke odvojio na čak 3 godine, ali kada su se razdvojili, nije ona bila ta koja je otišla iz njihove kuće. On je napustio porodični dom, plašeći se da će ona živeti nižim standardom, pa je otišao da živi njoj u blizini.

I ne samo to, iako nije bio ni u kakvoj obavezi, obzirom da nisu ni bili u braku, slao joj je nedeljne troškove za nju i njihovu ćerku, pored toga što je mesečno plaćao sve račune za internet, telefon i struju, a potpuno je odbio bilo koji medij da se meša između njih ili objavi bilo šta o njihovom rastanku.

Posle 3 godine, njegova partnerka je imala nesreću dok se vraćala iz kupovine. U tom trenutku on je bio na fotografisanju, ali je istog momenta kada je vest stigla do njega, prekinuo snimanje i odleteo u bolnicu. Nije se pomerao od nje i donirao joj je svoju krv kada joj je bila potrebna. Nakon oporavka obnovili su svoju ljubav.

Vin Dizel
foto: Profimedia

Premda je donedavno Dizel retko u javnosti govorio o porodici, uz objašnjenje da se "drži istog zaveta ćutnje kao Harison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro i Al Paćino" i ne misli da stavlja svoje najbliže na naslovne "kao neki", u poslednje vreme kao da je pomalo omekšao pa sve češće pravi izuzetke.

Tako je rođenje male Poline popratio obavom njene slike na Fejsbuku, uz reči pesme "It’s a Wonderful World", povremeno objavljuje slike kako se igra s decom, uz potpis "S malim anđelima", dok je jednom priznao i kako već sad strahuje od toga da će mu ćerke izlaziti s dečacima pa je Haniju upisao na borilačke veštine tako da je sa sedam godina imala narandžasti pojas u džudu i džiudžitsuu. Tako mogu biti miran kao otac. Kad je budu obletali dečaci, znaće sama da se brani. Moja filozofija je naučiti ih da se brinu za sebe - objasnio je Dizel.

Vin Dizel
foto: Profimedia

Ne davno je jedan incident pretio da opet pomuti vodu srećnom paru i harmoničnom životu koji dela kada ga je bivša pomoćnica optužila za seksualno zlostavljanje zbog tvrdnji da ju je glumac napastvovao 2010. godine.

Međutim posledica izgleda nije bilo, sve što je rečeno na tu temu je „Ovo je prvi put da je iko čuo za ovaj događaj od pre 13 godina koji je iznela osoba koja je bila zaposlena samo devet dana.“

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs