Tašta Danila Ikodinovića posle mnogo godina otkrila šta zaista misli o zetu i sve šokirala: "Zamislite, uvek sam..."

Majka Maje Ognjenović otkrila je detalje iz privatnoh života svoje ćerke, te je mnoge iznenadila postpupkom, s obzirom da odbojkašica i njen suprug intimu čuvaju strogo za sebe

Celebrities
16:09h
Tašta Danila Ikodinovića posle mnogo godina otkrila šta zaista misli o zetu i sve šokirala: "Zamislite, uvek sam..."
Foto: Twitter / OgnjenovicM

Danilo Ikodinović u ljubavi sa odbojkašicom Majom Ognjenović uživa više od deceniju, i uvek ističe kako bolju ženu nije mogao da nađe. Maja i dalje na terenu obara sve rekorde i prkosi godinama, a u svemu tome ima ogromu Danilovnu podršku. U braku su od 2016. godine i o njihovog vezi do sada nije mogao da se čuje nijedan ružan komentar. Uspeli su čak i sudbonosno "da" da izgovore u strogoj tajnosti.

Mada, Maja nije verovala u ljubav na prvi pogled, sve dok joj se to nije desilo upravo sa proslavljenim vaterpolistom.

Danilo Ikodinović, Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović
foto: Kurir/Dado Đilas

- Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala, pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve krenulo. Dok ga nisam upoznala, nisam verovala u ono „kliknuli smo na prvu“ – priznala je Maja i dodala:

– Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam odranije znala ko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji nacije, ali sam Danila uvek posmatrala kao posebnog igrača i čoveka. Naše upoznavanje bilo je spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Kad se dvoje ljudi na istim talasnim dužinama sretnu i prepoznaju, onda sve ide lagano. Brzo smo počeli da živimo zajedno, bilo nam je jasno da smo polovina koja onom drugom nedostaje.

1 / 5 Foto: Twitter / Danilo Ikodinović

A iako se slavni par trudi da svoju intimu sačuva daleko od očiju javnosti, majka jedne od naših najboljih odbojkašica svih vremena otkrila je nešto više o odnosu sa zetom i sve iznenadila.

– Prvi zvaničan susret desio se u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Uvek sam izdvajala Ćirića i Danila, i eto, on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume. Život sportiste sa nesportistom je teži svakako. Kako je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo, to je njen izbor – rekla je Bosa u emisiji "Majke šampiona".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs