Pod stare dane je ostavio ženu svojih godina pa odlepio za upola mlađom: Ona izgleda kao devojčica, a on "oronuo" i star

Javnost je ovih dana imala priliku da vidi kako Čarls Dens izgleda na plaži, a on se nije libio da skine sve sa sebe.

Celebrities
18:37h
Pod stare dane je ostavio ženu svojih godina pa odlepio za upola mlađom: Ona izgleda kao devojčica, a on "oronuo" i star
Foto: Profimedia

Čarls Dens šokirao je javnost nakon što su isplivale njegocve gole fotografije. Naime, glumac je uslikan na plaži dok je potpuno go šetao sa i razmenjivao nežnosti sa 22 godine mlađom devojom Alesandrom Masi.

Ovo nije prvi put da glumac svojim slobodnijim ponašanjem izazove lavinu komentara, a poznato je da uživa u razmenjivanju nežnosti na javnim mestima.

Čarls je i sam priznao da ponekad ne ume da se kontroliše, te da se ponaša kao da ima 25 godina.

Glumac koji iza sebe ima više od dve decenije dugu karijeru tokom koje ga je podržavala supruga Džoana Hejtorn, iznenadio je sve vešću da se razvodi davne 2004. godine nakon 34 godine skladnog braka.

Bivši par ima dvoje odrasle dece. Nakon razvoda bio je u vezi sa glumicom Sofijom Majls koja je u to vreme imala nešto više od 20 godina, no ljubav nije dugo potrajala.

Čarls Dans
foto: Profimedia

Povezivali su ga i s manekenkom Shambhalom Marthe, a s glumicom Elenos Burman u vezi je bio četiri godine. Čak su se i verili te su 2012. godine dobili kćerku Rouz, ali su se rastali nekoliko meseci kasnije.

Na komentare da se ponekad ponaša kao tinejdžer, Čarls ima jasan odgovor – on se oseća daleko mlađim nego što stoji u njegovoj ličnoj karti.

Čarls Dans
foto: Profimedia

"Osećam se kao da imam 35 godina. Verovatno se ponašam kao da imam 25", kaže glumac. "Nekad se sa svim nosim dobro, a nekad loše. Teško je vratiti se porodičnom životu kada niste bili tu. Ali moja supruga je podržavala moju karijeru."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs