Ana je propala preko noći kad joj je bivši muž priredio neviđenu sramotu: Rodila mu bolesnog sina pa pretrpela poniženje

Ana Faris propala je preko noći nakon što joj je bivši muž priredio veliku sramotu.

Celebrities
Ana je propala preko noći kad joj je bivši muž priredio neviđenu sramotu: Rodila mu bolesnog sina pa pretrpela poniženje
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena glumica Ana Faris bila je jedna od najuspešniih u Holivudu, a onda se zaljubila u Krisa Prata, ne sluteći da će joj prirediti veliko poniženje. Naime, ona je sa njim dobila dete i mislila da že biti najsrežnija majka na svetu. Međutim, dete je rođeno sa komplikacijama koje su ostavile posledice na njegovo zdravlje.

Upravo to je bio povod da Kris Prat sramno uvredi bivšu ženu i svog sina, a javnost je ostala šokirana nakon njegovih izjava, ocenjujući ih kao sramne.

Kris Prat, Ana Faris
foto: Profimedia

Džeka je na svet stigao prevremeno pa je imao samo 1.7 kilograma na rođenju. Prošao je nekoliko operacija te i dalje ima problema s vidom i srčane probleme.

Zvezda 'Mrak filma' napisala je da se "oseća tako srećnom" što je Prat bio njen partner kada su je upozorili da maleni Džek ima teško krvarenje na mozgu zbog čega bi mogao imati teškoće u razvoju.

Ana Faris
foto: Profimedia

Kris ne krije da uživa u ljubavi sa Ketrin, a njegov skandalozni potez izazvao je lavinu komentara.

Naime, glumac sa suprugom Ketrin ima ćerke Lilu i osmomesečnu Elios, a ređe se pojavljuje u javnosti nakon nepromišljenog poteza iz 2021. godine. Međutim, Kris je podelio fotografiju sa svojom drugom suprugom koju je pohvalio, napisavši da joj je zahvalan jer mu je omogućila 'neverovatan život i zdravu ćerku'. To ne bi bilo sporno da glumac nema sina Džejka koji se godinama bori s teškim zdravstvenim problemima.

Kris Prat
foto: Profimedia

'Ljudi, pogledajte kako me gleda! Mislim, stvarno. Želim vam da pronađete nekog ko će ovako gledati u vas! Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je predivan život, predivnu, zdravu ćerku, toliko glasno žvaće da ponekad moram staviti čepiće za uši, ali to je ljubav! Pomaže mi u svemu. U zamenu, povremeno otvaram teglu kiselih krastavaca. Njeno srce je čisto i pripada meni. Ona je moje najveće blago, odmah uz moju Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie karticu. Ako znate što je to, onda znate da to puno govori. Rođendan joj je za otprilike 6 nedelja. Dakle, ako joj ništa ne kupim do tada, reći ću joj da pročita ovaj post. Volim te, dušo', napisao je Pret.

Ana Faris
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Ali Prat koji veliča Švarcenegerovu kao da je Bog", "Pobegao od obaveza, viđa dete jednom u dve nedelje, a ti Ana sama brini o svemu", "Za nekoga ko se toliko poziva na boga, poprilično laže", "Ponizio je Anu i sad to radi ponovo. Bukvalno je priznao da je nije voleo, veliča sadašnju, a bivšu ponižava", "Lepo je što voliš toliko ženu, ali dok si ti patetisao oko sebe, tvoja bivša je ta koja se sa svim nosila sama", "Prat umesto da se bavi sobom, da reši mentalne probleme, on nađe novu ženu, mamu, da mu rešava život", "Dok je on kukao na svoju sudbinu, Ana je ta koja je morala sinu da bude i otac i majka"... samo je deo komentara na njegov račun.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs