Na muziku dali 15.000 evra

Detalji slavlja povodom rođenja malog Stefana: Nole plakao od sreće, Đokovići spremili zlatni dukat!

Beba je dobila ime po ostrvu Sveti Stefan na kom se poznati par zakleo na večnu ljubav, a teniser ne krije sreću što je postao otac
Celebrities
21:18h Autor:
Detalji slavlja povodom rođenja malog Stefana: Nole plakao od sreće, Đokovići spremili zlatni dukat!
Foto: Twitter / Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije mogao da sakrije suze nakon što je u utorak ujutru postao otac!

On je u bolnici u Nici sve vreme bio uz suprugu Jelenu, koja se porodila oko 10 časova. Sagovornik Kurira, koji je blizak porodici najboljeg igrača planete, otkriva detalje porođaja i slavlja, i to kako je mali naslednik loze Đoković dobio ime."Jelena je jake bolove osetila još u toku noći. U bolnicu je stigla oko devet ujutro. Lekari su je hitno primili i brzo se porodila. Beba je svet ugledala sat vremena kasnije. Porođaj je bio lak i brz. Beba i majka se osećaju dobro" - kaže izvor Kurira.

Sagovornik otkriva i da će Jelena i Stefan u bolnici provesti nekoliko dana.

Spektakularni vatromet organizovan povodom rođenja bebe Đokovića! Detalje saznajte OVDE.

"Đoković je bio prisutan, ali nije želeo da bude na samom porođaju. Zaplakao je od sreće kada je prvi put ugledao sina. Uzeo ga je u naručje, grlio ga i ljubio. Prvu fotografiju naslednika poslao je mami Dijani, koja je takođe zaplakala. Rastužila se što nije pored sina i snajke" - otkriva naš izvor.

Uz Jelenu i bebu su njena majka Vera i otac Miomir Ristić, koji će novopečenim roditeljima pomagati u prvim danima bebinog života.

"U igri za imena bili su Marko i Vladimir. Prvo ime bilo bi u čast Noletovog brata i kuma, a Vladimir zbog dede po ocu, koga je Novak obožavao. Ime Stefan dopalo se oboma. Nisu se za njega odlučili ni zbog Nemanjića, a ni zbog mesta Sveti Stefan, gde su se 10. jula zakleli na večnu ljubav. Bilo im je važno da se ime lako izgovara na svim mestima" - zaključuje naš sagovornik.

OVDE pogledajte kako je Jelena Đoković izgledala pred porođaj!Nole je juče ujutro preko društvenih mreža zahvalio fanovima na čestitkama i lepim željama.

"Mi smo sada trojac i presrećni smo. Ponosan sam na moju divnu suprugu, koja je rodila našeg prvog anđela Stefana" - napisao je Đoković.

Odmah nakon porođaja novopečeni baba i deda Srđan i Dijana priredili su slavlje u poslovnim prostorijama kompanije, gde su uz jednog harmonikaša pevali do zore.

Srđan će tek praviti veliko slavlje za prijatelje. Na intimnoj zabavi, odmah po saznanju da je dobio unuka, okupio je najbliže drugare. Goste je zabavljao samo harmonikaš, koji je zadovoljno trljao ruke. Srđan i gosti su mu, kako saznajemo, davali po hiljadu evra za pesmu, te je muzičar otišao kući sa više od 15.000 evra bakšiša.

Kako izgleda prvi poklon koji je dobila beba Novaka i Jelene, pogledajte OVDE.

Inače, Srđan i Dijana Đoković su za prvi dar izabrali zlatni dukat, zato što je to najtradicionalniji srpski običaj i što upravo dukatom daruju novorođenčad na Kosovu, odakle su oni. Inače, zlatnik nalikuje onom koji je Nole dobio kada se rodio, a koji Dijana i danas čuva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs