KO JE BILA I KOGA JE VOLELA BOJANA NIKOLIĆ: Svi dobro pamte lepe i harizmatične sestre bliznakinje sa malih ekrana

Lepa voditeljka koja je sa sestrom bliznakinjom svojevremeno ulepšavala male ekrane, pronađena je mrtva

Celebrities
KO JE BILA I KOGA JE VOLELA BOJANA NIKOLIĆ: Svi dobro pamte lepe i harizmatične sestre bliznakinje sa malih ekrana
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Sve nas je šokirala vest o smrti nekadašnje voditeljke, lepe Bojane Nikolić, koja je pronađena mrtva u jednom stanu u Beogradu.

Ona i njena sestra bliznakinja Ivana, svojevremeno su oduševljavale publiku širom regiona svojim izgledom, energijom, harizmom i elokventnošću, a onda su odlučile da se povuku sa TV ekrana.

Bojana je stala na ludi kamen sa reperom Ognjenom Jankovićem, članom popularnog sastava "Beogradski sindikat" i par je dobio dve ćerke, Zoju i Iskru. Na žalost njihova ljubav nakon 15 godina više nije izdržala pa su se nedavno razveli, ali se nikada nisu oglašavali ovim povodom.

Poznato je da je njen bivši suprug sada u vezi sa glumicom Milenom Radulović.

Ivana Škorić
foto: Kurir/Dragan Kadić

Bojana i Ognjen su ostali u super odnosima posle razvoda. Oboje brinu o ćerkama, odgovorni su roditelji i pre svega prijatelji. Ona je bila divna majka i nije joj smetalo kada je čula da njen bivši ima novu izabranicu, čak je i podržavala njihovu vezu.

Ona se pored voditeljskog posla bavila i modelingom i bila je veoma uspešna na oba ova polja pre odluke da se povuče koju nikada nije objasnila javnosti.

O njoj sestri Ivani Nikolić se više znalo znalo nego o njoj, s obzirom da je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat" i bila u braku sa odbojkašem Edinom Škorićem koji je i sam učestvovao u više rijalitija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs